MENU

Το τέλος του Bitcoin;


Η κερδοσκοπική φούσκα, όπου έφτασε ακόμη και στα 20.000 $ έχει τελειώσει – ενώ θα σπάσει όταν δεν θα υπάρχουν πια καινούργιοι αγοραστές, εκτός εάν βρεθούν νέες χρήσεις του κώδικα του. Επενδύσεις & Αγορές
Παρομοιάζοντας κανείς τα κρυπτονομίσματα με έναν ιό όπως οι αναλυτές της Barkley’s, ο οποίος εξαπλώνεται για εκείνο το χρονικό διάστημα που δεν είναι γνωστός στην πλειοψηφία των ανθρώπων οπότε δεν παίρνουν τα μέτρα τους για να προστατευθούν, ενώ υποχωρεί όταν οι περισσότεροι τον έχουν πια μάθει, τότε η εποχή των Bitcoin’s έχει φτάσει πράγματι στο τέλος της – αφού οι έρευνες έχουν αποδείξει τα εξής:
(α) Στη Νότια Κορέα είναι γνωστό στο 90% του πληθυσμού, το 26% το έχει αγοράσει έστω και μία φορά, ενώ μόλις το 8% είναι ακόμη ιδιοκτήτες του.
(β) Στην Ιαπωνία  είναι γνωστό στο 88% του πληθυσμού, το 5% το έχει αγοράσει έστω και μία φορά, ενώ μόλις το 2,7% είναι ακόμη ιδιοκτήτες του.
(γ) Στον Καναδά είναι γνωστό στο 64% του πληθυσμού και μόλις το 2,9% είναι ακόμη ιδιοκτήτες του – ενώ στη Μ. Βρετανία το γνωρίζει το 91% των ανθρώπων.
Συμπερασματικά λοιπόν το Bitcoin ως ιός έχει έλθει σε επαφή με την πλειοψηφία των βιομηχανικών κρατών, μόνο ένα μέρος της μολύνθηκε (αυτοί που το αγόρασαν), ενώ οι περισσότεροι έχουν πια θεραπευθεί – αφού οι ιδιοκτήτες του είναι πολύ λίγοι.
Ως εκ τούτοι η κερδοσκοπική φούσκα, όπου έφτασε ακόμη και στα 20.000 $ (γράφημα) έχει τελειώσει – ενώ θα σπάσει όταν δεν θα υπάρχουν πια καινούργιοι αγοραστές, εκτός εάν βρεθούν νέες χρήσεις του κρυπτογραφημένου κώδικα του. Εν προκειμένω ταιριάζει απόλυτα η θεωρεία των μεγάλων ανόητων – την οποία έχουμε ήδη αναλύσει (πηγή).

Αναρτήθηκε από kapistrinews