MENU

Σημεία και τέρατα στις Βρυξέλλες… Ο συνιδρυτής του κόμματος ισλάμ και δημοτικός σύμβουλος στο Anderlecht πρότεινε το διαχωρισμό ανδρών – γυναικών στις αστικές συγκοινωνίες.

Το κόμμα του επιθυμεί την εγκαθίδρυση της charia στο Βέλγιο. Σε εκπομπή αρνήθηκε να κοιτάξει γυναίκα στο πάνελ στα πρότυπα των φονταμενταλιστών……

Το  RTBF έμαθε ότι ο Redouane Ahrouch, δημοτικός σύμβουλος του κόμματος Islam στο δήμο Anderlecht των Βρυξελλών απολύθηκε από την  STIB τον οργανσιμό των μέσων μαζικής μεταφοράς.
 Οδηγός λεωφορείου ,που προκάλεσε την πολεμική κατά την πρόσφατη παρουσίαση του προγράμματος του πολιτικού σχηματισμού για τις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη. 
Ο  Redouane Ahrouch πρότεινε κυρίως τον διαχωρισμό ανδρών και γυναικών στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Γενικότερα το ισλαμικό κόμμα επιθυμεί την εγκαθίδρυση της  charia, του ισλαμικού νόμου στο Βέλγιο.
Μετά από αυτές τις προτάσεις η διεύθυνση  του STIB ανέφερε ότι είχε μια συνομιλία με τον συνεργάτη της  για να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να γνωρίσει αν αυτός ήδη  δεν πραγματοποιούσε το διαχωρισμό στα οχήματα που οδηγούσε  και να του υπενθυμίσει τις αξίες της εταιρείας.
Η  συνέντευξη έγινε πρόσφατα και αποφασίστηκε η απόλυση του Ahrouch, μέσω αποζημίωσης. « Αν και η εταιρεία των μέσων μαζικής μεταφοράς των Βρυξελλών δεν έχει τίποτα να προσάψει στον Ahrouch αναφορικά με την καθημερινή του εργασία, οι δημόσιες τοποθετήσεις του  τον καθιστούν άμεσα ταυτοποιημένο ως οδηγό σε λεωφορείο στη STIB« , εξηγεί ο Françoise Ledune, εκπρόσωπος τύπου της STIB. « Αυτές οι θέσεις του ανήκουν αλλά αυτές είναι αντίθετες με τις αξίες της εταιρείας και ζημιώνουν την εικόνα της εταιρείας
. » Ο Redouane Ahrouch άρχισε την καριέρα του στη STIB το Φλεβάρη του 1993.  
Ένα νέο στοιχείο ζύγισε βαριά στο φάκελο του Redouane Ahrouch.Προσκεκλημένος πρόσφατα σε μια κυριακάτικη εκπομπή  στο  RTL-TVi, ο Redouane Ahrouch αρνήθηκε να κοιτάξει την χρονικογράφο  Emmanuelle Praet. Αρνήθηκε επίσης να του κάνει μακιγιάζ μια γυναίκα. . 
Το RTBF αποπειράθηκε να επικοινωνήσει με τον Redouane Ahrouch συνιδρυτή του κόμματος Islam, πολλές  φορές αυτό το απόγευμα αλλά κατέστη μάταιο. 
Αναρτήθηκε από kapistrinews