MENU

Μπράβο στους Anonymous Creece . Διαλύστε τους , μας βοηθάτε στο σχέδιο «Δούρειος Ίππος »

Ο Πόλεμος στον Κυβερνοχώρο Ελλάδας – Τουρκίας μόλις ξεκίνησε , όμως ..
Σοκ στην κοινή γνώμη προκαλεί το γεγονός ότι Τουρκόφιλα ΜΜΕ δεν πρόβαλαν ( στον σωστό χρόνο ) την αντεπίθεση των Anonymous Creece που είχε σαν αποτέλεσμα εκατοντάδες χιλιάδες νεκρά Τουρκικά router ,Ιστοσελίδες και το Channel24TV.
Κάνανε το λάθος οι Τούρκοι χάκερ ( τους οποίους εντοπίσαμε , blokers από την Πόλη Μπεσίκτας και τη συνοικία Γιλντίζ ) και επιτέθηκαν με τις ευλογίες του Τούρκικου παρακράτους και συγκεκριμένα του προσωπάρχη της αστυνομίας πληροφοριών της Τουρκίας ( υπάρχει έντονη διαμάχη με την ΜΙΤ που κατηγορείται πλέον ότι συνεργάζεται με Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες )
Η κίνηση των Anonymous Creece απελευθερώνει την δυναμική του άρθρου 4 παρ 120 του Ελληνικού Συντάγματος και υλοποιεί ότι δεν τόλμησαν οι ¨προσκυνημένοι ¨ και οι φαφλατάδες έως τώρα .
Ο Πόλεμος με την Τουρκία που ξεκίνησε στον κυβερνοχώρο είναι η συνέχεια αυτού που ξεκινήσαμε ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ πριν μερικές εβδομάδες για την απελευθέρωση των δύο στρατιωτικών .
Εμπιστευτείτε τους ΦΥΛΑΚΕΣ και αφήστε τους «εθνοπατέρες» να χάνουν και να νικούν στα λόγια . Η Εκλογές στην Τουρκία θα γίνουν ο εφιάλτης της , ως αντίποινα
Μανώλη Κωστίδη , φύγε από την Τουρκία !!
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
omada.h.policing@gmail.com
Αναρτήθηκε από kapistrinews