MENU

Κοσμοσυρροή στα γραφεία στοιχημάτων για την επόμενη αποχώρηση από ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ- Ποιος είναι το φαβορί και τι αποδόσεις δίνουν

Στο…στοίχημα παίζουν πλέον Ελληνες και ξένοι την….σύνθεση της ελληνικής Κυβέρνησης καθώς γνωστή διαδικτυακή εταιρία στοιχημάτων έβαλε στο κουπόνι της στοίχημα για την πολιτική κατάσταση στη χώρα και συγκεκριμένα για τη σταθερότητα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Ειδικότερα, η στοιχηματική εταιρία Novibet στο στοίχημα, που έκανε την εμφάνισή του στην ιστοσελίδα της ζητά από τους παίκτες να προβλέψουν αν θα φύγει και άλλος βουλευτής από τη συγκυβέρνηση μέχρι τέλος Αυγούστου, καθώς και τον επόμενο βουλευτή που θα αποχωρήσει από το σχήμα των ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ.

Η κατηγορία περιλαμβάνει τόσο βουλευτές των ΑΝΕΛ όσο και Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ως φαβορί άρα και πιο επίφοβος να εγκαταλείψει το κυβερνητικό σχήμα εμφανίζεται ο Κώστα Ζουράρις με απόδοση 2,5, την ίδια στιγμή που η απόδοση για το αν θα αποχωρήσει βουλευτής της συγκυβέρνησης μέχρι 31 Αυγούστου 2018 είναι στο 1,87.

Το σίγουρο, είναι πως αναμένονται έντονες αντιδράσεις από τους βουλευτές που περιλαμβάνονται στο κουπόνι, οι οποίοι θα απαιτήσουν από την εταιρεία να αποσύρει το όνομά τους.

Πάντως, μπορεί ο Αλέξης Τσίπρα να δηλώνει πως αισθάνεται “too hard to die” σαν Μπρους Γουίλις, και οι κυβερνητικοί παράγοντες να εμφανίζονται βέβαιοι πως δεν θα υπάρξουν άλλες διαρροές από τον κυβερνητικό συνασπισμό, η αγορά του στοιχήματος πάντως προεξοφλεί πως θα υπάρξουν κι άλλες αποχωρήσεις βουλευτών των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ενδεικτικό είναι το ειδικό στοίχημα που προσφέρει η εταιρεία Novibet:

Πρώτος σε απόδοση στη σχετική λίστα φιγουράρει ο γνωστός για το γλαφυρό του ύφος Κώστας Ζουράρις (που μέσα στη βουλή δήλωσε ότι η συμφωνία για τη «Βόρεια Μακεδονία» του προκάλεσε διάφορα ψυχοσωματικά προβλήματα) με απόδοση 2.50, ενώ τον ακολουθεί ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, Μάρκος Μπόλαρης με απόδοση 3.00.

Τρίτος στη λίστα ο Κώστας Κατσίκης ενώ ο Θεόδωρος Παραστατίδης, που είχε προλάβει να ανεξαρτητοποιηθεί και στην πιο προηγούμενη βουλή έρχεται τέταρτος στη σχετική λίστα με απόδοση 7.00.

Τελευταίος ο πάλαι ποτέ λαλίστατος Ιωάννης Μιχελογιαννάκης.
Ίσως όμως κάνει κάποια στιγμή την έκπληξη, για αυτό και αξίζει το ποντάρισμα στο πρόσωπό του, αφού είναι ο μόνος που δεκαπλασιάζει την απόδοση!

Φυσικά, μιλάμε για την απόλυτη κατάντια…
Τα βρόντηξε περιφερειακός σύμβουλος των ΑΝΕΛ -«Δεν θέλω η χώρα μου να λέγεται Νότια Μακεδονία»

Tο κόμμα των ΑΝΕΛ συνεχίζει να φυλλορροεί .Μία ακόμη πληγή μετρά στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ενας εκ των δύο περιφερειακών συμβούλων της παράταξης «Μακεδονία, Θράκη, Ελλάδα μας», στο περιφερειακό συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ανεξαρτητοποιήθηκε, αφότου πρώτα δήλωσε ευθέως την αντίθεση και την ντροπή που αισθάνεται από την χρήση της λέξης Μακεδονία στη νέα σύνθετη ονομασία της πΓΔΜ αναφέρει ο xronos.gr

Πρόκειται για τον Ηρακλή Χατζηθεοδωρίδη, τον Δραμινό περιφερειακό σύμβουλο, που είχε εκλεγεί με την παράταξη του υφυπουργού Εξωτερικών του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.

Η παράταξη «Μακεδονία, Θράκη, Ελλάδα μας», μολονότι δεν έχει δηλωθεί άμεσα ότι εκφράζει τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο σώμα του περιφερειακού συμβουλίου ΑΜ-Θ, παρόλα αυτά, λόγω του επικεφαλής της Τέρενς Κουίκ – και μέλους στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και άμεσου συνεργάτη του Πάνου Καμμένου – κάτι τέτοιο είναι σχεδόν πασιφανές.

Με ένα έγγραφό του, το οποίο γνωστοποιήθηκε στο σώμα του περιφερειακού συμβουλίου το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Ιουνίου, ο κος Χατζηθεοδωρίδης δήλωσε ότι ανεξαρτητοποιείται και πως θα συνεχίσει αδέσμευτα και με όλες του τις δυνάμεις να εκπροσωπεί τον λαό της ΠΑΜ-Θ από τον οποίο κι έχει εκλεγεί.

Ο ίδιος δικαιολόγησε την απόφασή του ως εξής:

«Η απόφαση αυτή πάρθηκε μετά από σοβαρό προβληματισμό που προέκυψε μετά την υπογραφή προσυμφώνου μεταξύ της χώρας μας και της πΓΔΜ, σχετικά με την χρήση του ονόματος Μακεδονία ως συνθετικό του ονόματος της γείτονος χώρας. Ξεπεράστηκαν, για μένα προσωπικά καθώς και για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, οι κόκκινες γραμμές σχετικά με το θέμα αυτό. Δεν θέλω, δεν συμφωνώ και δεν εγκρίνω με κανένα τρόπο την χρήση της λέξης Μακεδονία από καμία χώρα ή έθνος που ουδεμία σχέση είχε ή έχει με τον ελληνισμό και την Ελλάδα μας. Η ιστορία μας είναι κάτι που δεν πωλείται ούτε παραχωρείται σε κανέναν».

Και χτύπησε καμπανάκι κινδύνου.

«Ο μέχρι σήμερα συνδυασμός που λέγεται Μακεδονία, Θράκη, Ελλάδα μας, θα ήθελα να παραμείνει ως έχει για πάντα, κι όχι να λέγεται …Νότια Μακεδονία, Θράκη, Ελλάδα μας, και μετά από καιρό Θράκη, Ελλάδα μας, και στο τέλος σκέτο Ελλάδα μας. Μερικοί ανιστόρητοι και αφελείς μάλλον, από άγνοια ή σκοπιμότητα, θέλουν να γυρίσουν την χώρα μας στα όρια του 1897, αγνοώντας τους αγώνες των Ελλήνων και χυδαία και χωρίς ντροπή», είπε καταληκτικά.





Αναρτήθηκε από kapistrinews