MENU

Ανοίγει τους X-Files το Ισραήλ: «Οι εξωγήινοι είναι εδώ»

Ο πολυβραβευμένος τέως επικεφαλής Διαστημικής Ασφάλειας του Ισραήλ Χαϊμ Εσέντ σε συνέντευξη του ισχυρίζεται ότι τώρα μπορεί να μιλήσει ελεύθερα και αποκάλυψε ότι οι εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί τη Γη.

Μια νέα διάσταση στην ιστορία του Ψυχρού Πολέμου και τη διαρκή απειλή της οικουμενικής καταστροφής εξαιτίας μιας σύρραξης με πυρηνικά όπλα δίνει ο Χαΐμ Εσέντ, τέως Επικεφαλής Διαστημικής Ασφαλείας του Ισραήλ.

Συγκεκριμένα, ο κ. Εσέντ ισχυρίζεται ότι εξωγήινοι βρίσκονταν σε τακτική επαφή με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ επί πολλά χρόνια και χάρη σε αυτούς απετράπη ένας ολέθριος πυρηνικός πόλεμος.

Ο Χαΐμ Εσέντ δεν είναι κάποιος τυχαίος. Και, πιθανότατα, δεν παραλογίζεται.

Έχει διατελέσει επικεφαλής του στρατιωτικού διαστημικού προγράμματος του Ισραήλ και έχει τιμηθεί επανειλημμένως με διακρίσεις κύρους για την προσφορά του στην επιστήμη και την αμυντική τεχνολογία.X-Files – εξωγήινοι

Σε συνέντευξή του, ο Έσεντ αναλύει, μεταξύ άλλων, πώς οι Εξωγήινοι αποσόβησαν την οικουμενική καταστροφή, συγκρατώντας την τότε Σοβιετική Ένωση από το να αντεπιτεθεί με πυρηνικά όπλα στις ΗΠΑ, ύστερα από την εισβολή των Αμερικανών στον Κόλπο των Χοίρων της Κούβας, το 1961.

Επιπλέον, ο Χαΐμ Εσέντ δηλώνει πεπεισμένος ότι οι Εξωγήινοι έχουν σκάψει στο υπέδαφος του πλανήτη Άρη και έχουν εγκαταστήσει βάση, όπου φιλοξενούνται τόσο Εξωγήινοι όσο και Γήινοι αστροναύτες.

Ο Εσέντ λέει ότι αντιπροσωπεία Εξωγήινων έχει επισκεφθεί τη Γη, ως απεσταλμένη μιας «Διαγαλαξιακής Ομοσπονδίας Διαστήματος».

Αυτή η επίσκεψη, όμως, μένει κρυφή, διότι αυτή ήταν η εξ αρχής συμφωνία με τους Εξωγήινους.

Οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ, Ισραήλ, Βρετανίας, Ρωσίας, Κίνας και Ιαπωνίας, είναι ενήμερες γι’ αυτές τις συναντήσεις Γήινων-Εξωγήινων, τηρούν όμως τον όρο μυστικότητας.ΗΠΑ

Ακόμη και ο Ντόναλντ Τραμπ ξέρει την αλήθεια, αλλά, όπως αναφέρει ο Εσέντ: «Ο Τραμπ ήταν έτοιμος να κάνει την αποκάλυψη, αλλά οι εξωγήινοι της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας επιμένουν: Περιμένετε! Αφήστε τους ανθρώπους να ηρεμήσουν πρώτα. Δεν θέλουν να προκληθεί μαζική υστερία. Θέλουν πρώτα να μας κάνουν λογικούς και συγκαταβατικούς. Περιμένουν να εξελιχθεί η ανθρωπότητα και να φτάσει εκείνο το σημείο όπου όλοι θα καταλαβαίνουν τι είναι το διάστημα και τι τα διαστημόπλοια».

Σχετικά με τους λόγους που έκαναν τον ίδιον να ανοίξει το στόμα του και να «προδώσει» το μεγάλο μυστικό, ο Εσέντ λέει χαρακτηριστικά ότι: «εάν μιλούσα πριν από πέντε χρόνια, θα με έκλειναν σε ψυχιατρείο. Σήμερα όμως, όλοι μιλούν διαφορετικά. Δεν έχω τίποτα να χάσω. Έχω λάβει τις διακρίσεις και τα βραβεία μου. Απολαύω σεβασμού σε πανεπιστήμια του εξωτερικού -όπου και εκεί τα δεδομένα αλλάζουν».

Ο κύριος καθηγητής στη συνέχεια αποκάλυψε και την ύπαρξη ενός συμβολαίου των εξωγήινων με την Κυβέρνηση των ΗΠΑ αλλά και το που έχουν οι εξωγήινοι την βάση τους.

«Υπάρχει μια συμφωνία με την Κυβέρνηση των ΗΠΑ και τους εξωγήινους. Έχουν υπογράψει συμβόλαιο προκειμένου να μπορούν να διεξάγουν πειράματα στον πλανήτη μας. Και εκείνοι, όπως και εμείς, κάνουν τις έρευνες τους στην προσπάθεια τους να κατανοήσουν την δομή του σύμπαντος και μας προορίζουν για βοηθούς τους. Υπάρχει μια υπόγεια βάση στα βάθη του Άρη. Εκεί βρίσκονται οι αντιπρόσωποι τους καθώς επίσης και Αμερικανοί αστροναύτες».