MENU

Γ. Τράγκας: Το μεγάλο μας Τσίρκο

Σήμερα έχουμε την επέτειο της μεγάλης εθνικής εξαπάτησης. Πως το μεγάλο ΌΧΙ ενός ολόκληρου λαού, το πήρε ένας σούπερ πολιτικός απατεώνας και το έκανε αιώνια αιχμαλωσία της χώρας.
Το καλύτερο οικόπεδο του κόσμου, η πιο όμορφη χώρα, δέθηκε για έναν αιώνα στο Βερολίνο. Έγινε προτεκτοράτο της Γερμανίας, χάρη στη δοσιλογική και συνάμα ηλίθια πολιτική ηγεσία της. Τα σχόλια του πρωθυπουργού για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκάλεσαν γέλια. Αηδία και οργή.

Ο Τσίπρας (ναι! ο Τσίπρας ) το μεγαλύτερο πολιτικό λαμόγιο της μεταπολίτευσης, αποκάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη «πολιτικό απατεώνα» και ο Κυριάκος χαρακτήρισε τον Τσίπρα «ψεύτη», λέγοντάς του ότι: «με φιέστες και λαμέ γραβάτα δεν τελειώνει η κρίση». Ο ένας προσπαθεί να ρίξει στον άλλον τη σκιά της περικοπής των συντάξεων. Το μεγαλύτερο πολιτικό λαμόγιο που υπάρχει στην Ελλάδα, κατηγορεί το Μητσοτάκη, ότι προσπαθεί να διασφαλίσει από τον φύλακα – άγγελο της χώρας, την κα Μέρκελ την περικοπή των συντάξεων!

Ο άθλιος, εθνομηδενιστής πρωθυπουργός που ψήφισε τις περικοπές των συντάξεων από 1/1/2019 και τη μείωση του αφορολόγητου, το παίζει γενναιόψυχος μαχητής που δήθεν αγωνίζεται να μην μειωθούν οι συντάξεις!!! Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν υποψίες ότι έχοντας 10 μονάδες διαφορά απόσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Μητσοτάκης ευελπιστεί να μεγαλώσει αυτή η διαφορά, με το νέο ψαλίδισμα των συντάξεων!!!

Μην έχετε καμιά αμφιβολία, η μεγαλύτερη κατάρα του τόπου, ο Τσίπρας αλλά και ο σοβαρότερος ψυχρός και κυνικός Μητσοτάκης κινούνται στον αστερισμό του γερμανικού αετού. Ο πανάθλιος, δοσίλογος πιστεύει ότι θα συγκρατήσει μέρος του εκλογικού σώματος, βρίζοντας το Μητσοτάκη. Και το Μητσοτακέικο που κινείται πάνω σε γερμανικές ράγες θέλει να σαπίσει πολιτικά περισσότερο ο Τσίπρας. Και οι δύο πλευρές είναι πολύ μακριά από τον δυστυχισμένο λαό, που θα είναι αιχμάλωτος, όταν και οι δύο θα έχουν φύγει από την πολιτική και θα είναι αστρόσκονη. Ήδη όλα τα γερμανικά μέσα γράφουν σήμερα, ημέρα της επετείου του εθνικού εμπαιγμού από το πολιτικό δίδυμο της καταστροφής, ότι η Ελλάδα θα παραμείνει πεδίο οικονομικής καταστροφής, μέχρι το 2060.

Όσα λέει ο Τσίπρας για «αποδράσεις» και όσα λέει ο Μητσοτάκης για «ανακάμψεις» είναι παραμύθια της Χαλιμάς. Είναι ένα γερμανικό παραμύθι που μοιάζει πολύ με τις χίλιες και μία νύχτες. Μόνο που η όμορφη Σεχραζάτ, αυτή τη φορά, είναι η απαίσια Άγκελα Μέρκελ. Ήδη παράγονται τα πρώτα καταστροφικά αποτελέσματα, από την περίφημη συμφωνία των Πρεσπών. Ο Ζάεφ μιλάει για «μακεδονικό στρατό» ξυπνώντας μνήμες σε όλη τη Βόρειο Ελλάδα, για την «ταξιαρχία του Αιγαίου».

Ο ανεκδιήγητος και εκ των ηλιθιοτέρων υπουργών που πέρασαν από το Εξωτερικών, τώρα άφησε να διαρρεύσει μια αντίδραση που έλεγε: «όχι, και μακεδονικός στρατός κύριε Ζάεφ». Πιστεύει, η ανόητη πολιτική φούσκα του υπουργείου των Εξωτερικών ότι ο Ζάεφ και οι Σκοπιανοί θα περιοριστούν να λένε: «Στρατός της Βορείου Μακεδονίας!». Είναι πραγματικά, τόσο ηλίθιος ο ομιλών με αναπνευστική δυσκολία υπουργός που πιστεύει ότι αυτό που έφτιαξε και συμφώνησε η μαριονέτα των Γερμανών θα τηρηθεί από την πλευρά των γειτόνων!!!

Διαβάζω τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου τα τελευταία 24ωρα. Αλλάζουν και διαφοροποιούνται ανάλογα με την ώρα, τη θερμοκρασία, τη βιοχημεία του υπουργού και κινούνται με την ταχύτητα ανεμόμυλου που κοιτάζει από κάτω ο Δον Κιχώτης για το Σάντσο. Θεωρώ βέβαιο, ότι οι ΑΝΕΛ θα περάσουν στην ιστορία και θα αποτελέσουν key study για τις πολιτικές επιστήμες. Δηλαδή, πως ένα κόμμα μέσω ανατινάξεων διαφόρων γεφυρών, απώθησης των γερμανικών στρατευμάτων στο Στάλινγκραντ εκτροχιάστηκε ως ένα παιδικό τρενάκι που έπαιζε ο Τάμπι. Δεν πρόκειται να βρούνε ούτε την ψήφο τους. Ειδικά πάνω από τη Λάρισα και στα νησιά, μου λένε φίλοι μου θα είναι κάτω από 1%!

Αναρτήθηκε από kapistrinews