MENU

ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ HAARP

Η ιδεα αυτή ξεκίνησε από τον γνωστό φυσικό Τέσλα στα τέλη του 10ου αιώνα.Πρόκειται για ένα (ερευνιτικό) πρόγγραμμα υψηλής συχνότητας δραστικής ακτινοβολίας.

 Στην ουσία όμως πρόκειται για ένα τρομακτικό οπλικό σύστημα το οποίο είναι διαφορετικό από αυτά που ξέρουμε και μπορεί να προκαλέσει τεράστια πλήγματα σε ότι αφορά το κλίμα σε επιλεγμένες περιοχές, τρύπες στην ιονόσφαιρα έως και τον έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω εκπομπών χαμηλών συχνοτήτων παρόμοιων με αυτές του ανθρώπινου εγκεφάλου. 
Μπορέι ακόμη να προκαλέσει  και την καταστροφή κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής συσκευής.
Επίσης μπορεί να προκαλέσει σεισμούς σύμφωνα με την θεωρία Τέσλα που έλεγε ότι είναι εφικτή η πρόκληση σεισμών με μεγάλου μήκους ηλεκτρομαγνητικά κύματα. 
Την υπόθεση αυτή είχε στηρίξει στο γεγονός, πως τα φυσικά ηλεκτρομαγνητικά κύματα (κύματα Schumann) που δημιουργούνται ανάμεσα στη θετικά φορτισμένη ατμόσφαιρα και την αρνητικά φορτισμένη γήινη επιφάνεια κατά τη διάρκεια καταιγίδων, τα οποία δεν διασκορπίζονται στο έδαφος, αλλά αντίθετα έχουν εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής και διατρέχουν ολόκληρη τη Γη με την ικανότητα να αλληλεπιδρούν και να «εξυψώνονται».
Την αυτή άποψη έχει και στις μέρες μας ο Ρώσος σεισμολόγος Vladimir Bokov,που μας εξηγεί ότι:
«ο ήλιος και η ατμοσφαιρική πίεση ασκούν ιδιαίτερη επιρροή στη σεισμολογική κατάσταση του πλανήτη μας. Η γήινη ατμόσφαιρα ζυγίζει 512 τρισεκατομμύρια τόνους. Αυτή η μάζα αέρα ασκεί μία τεράστια και συνεχόμενη πίεση πάνω στη Γη, δίνει σχήμα στο τοπίο, σχηματίζει λόφους και πεδιάδες. Με το που αυξάνεται η ατμοσφαιρική πίεση, αναπτύσσεται και η τεκτονική δραστηριότητα. Η Γη αρχίζει να δονείται όταν η ένταση των τεκτονικών πλακών φτάνει σε οριακές τιμές».
Ο Bokov έχει αποκτήσει ιδιαίτερη φήμη στην πρόγνωση των σεισμών και φαίνεται πως  έχει δίκιο και δίνουν βάση στην υπόθεση του Τέσλα, πως είναι εφικτό να προκληθούν τεχνητοί σεισμοί με τη χρήση ατμοσφαιρικών ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων.

Αναρτήθηκε από kapistrinews