MENU

Ο Πλανήτης Πέφτει Θύμα Γενικών ΜΠΛΑΚ ΑΟΥΤ; Τι Γίνεται;

Γράφει ο Σπύρος Μακρής,Όλοι θα θυμόμαστε, πρόσφατα, το μπλακ άουτ στην μισή Αττική και στην συνέχεια τα απανωτά κύματα μπλακ άουτ στα νησιά της Ελλάδας.
Δικαιολογίες ακούσαμε πολλές αλλά κανείς δεν εξήγησε αυτή την «σύμπτωση» το να συμβούν το ένα πίσω απ τ’ άλλο. Τώρα, έχουμε κάτι παράδοξο που συμβαίνει σε άλλες περιοχές του πλανήτη.
Μπλακ άουτ συνέβη σε Βόρειο και Νότιο Καρολίνα αφήνοντας χιλιάδες κόσμου χωρίς ηλεκτρισμό. Αλλά αυτό, λένε, πως ήταν συνέπεια του τυφώνα Florence. Παράξενη διακοπή έγινε και στην Utah των ΗΠΑ.

Όμως το πιο παράδοξο μπλακ άουτ έλαβε χώρα στην Σιγκαπούρη όπου πάρα πολλές περιοχές έμειναν χωρίς ρεύμα και τυλίχτηκαν στο σκοτάδι. Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει την πραγματική αιτία, ούτε καν οι η ίδια η εταιρία παροχής ηλεκτρισμού, σύμφωνα με το βίντεο που ακολουθεί!
Και κάπου εδώ, αρχίζουν τα σενάρια συνωμοσίας. Τι συμβαίνει στον πλανήτη; Φταίνε οι ηλιακές καταιγίδες; Φταίνε οι γεωμαγνητικές καταιγίδες; Μήπως το Haarp ή οι υπεύθυνοι της γεωμηχανικής και του ελέγχου του καιρού, έκαναν το «θαύμα» τους;
Μπορεί να σας φανεί αστείο, αλλά πολλοί κάνουν σκέψεις ότι, μπορεί στις περιοχές αυτές, τα συστήματα ηλεκτροδότησης να επηρεάζονται  από ιπτάμενους δίσκους που έχουν αρχίσει να επεμβαίνουν με κάποιον τρόπο στον πλανήτη, προσπαθώντας να διορθώσουν καταστάσεις και ανθρώπινα λάθη.
Ή ότι απλά περιδιαβαίνουν μεγάλα ΑΤΙΑ και στο πέρασμά τους, ανάλογα με το πόσο χαμηλά βρίσκονται σε ύψος, σε σχέση με τις πόλεις, κάνουν άθελά τους «παράσιτα» και χαλάνε οι ηλεκτροδοτήσεις.
Όποια και αν είναι η αιτία και η αληθινή εξήγηση, γεγονός παραμένει πως φαίνεται αφύσικο να συμβαίνουν μπλακ άουτ τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες χώρες του εξωτερικού, σε τέτοια συχνότητα.
Δείτε και το βίντεο που ακολουθεί για να μάθετε περισσότερα:
Eerie scene as mysterious BLACKOUTS turn buildings and cities completely dark!

Αναρτήθηκε από kapistrinews