MENU

«Όταν σφάζουν χριστιανούς δεν μιλάτε!» Δημοφιλής βουλευτής των Εργατικών (!) επιτίθεται στα media

Η Kate Hoey (Κέιτ Χόι), μέλος του Κοινοβουλίου του Ηνωμένου Βασιλείου, που εκλέγεται στο Vauxhall του Λονδίνου, υποστηρίζει σθεναρά το Brexit και χαίρει εκτιμήσεως για τις υπηρεσίες που έχει προσφέρει στον τόπο της.  Είναι ιδιαίτερα επικριτική απέναντι στονJeremy Corbyn για τη στροφή του προς την ΕΕ, καθώς είναι μια μακροχρόνια ευρωσκεπτικίστρια από αριστερά άποψη.

Η Hoey έγραψε στο tweeter:

"Χριστιανοί σφαγιάστηκαν στη Νιγηρία μια χώρα της Κοινοπολιτείας! Που είναι οι αναφορές των MSM;


Ο πρόσφατος αριθμός νεκρών των Χριστιανών στη Νιγηρία έφτασε στους 120 με τη σφαγή αυτής της εβδομάδας περισσότερων από 50 από Φουλάνι μουσουλμάνους στην πολιτεία Kaduna της Νιγηρίας, σύμφωνα με την Christian Post".


Παρόλο που όλοι οι αξιοπρεπείς άνθρωποι συμφωνούν ότι η τρομοκρατική επίθεση στο τζαμί στο Christchurch, ήταν μια θηριωδία, πολλοί συμφώνησαν με την Kate Hoey που εξέθεσε τα δύο μέτρα και τα δύο σταθμά που χρησιμοποιούν τα mainstreamμέσα ενημέρωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλον τον κόσμο.


Ένας χρήστης του Twitter σχολίασε: "Συμφωνώ απόλυτα με τηνKate. Τα MSM (mainstream media) επηρεάζονται από κάποιες φρικαλεότητες αλλά όχι από άλλες".


Ένας άλλος επίσης παρατήρησε: "Φαίνεται ότι τα ΜΜΕ μας δεν τονίζουν αυτό που όλοι βλέπουμε να συμβαίνει. Επίτηδες παρουσιάζουν τα γεγονότα αυτά σαν να είναι μηδαμινής σημασίας. Όπως όταν τα μέσα ενημέρωσης παρουσίαζαν τα μέλη του ISIS, και αγνοούσαν τα θύματα των Γιαζίντι. Οι ειδήσεις μας είναι συχνά ηθικά διεφθαρμένες".


ΚΟ 
Αναρτήθηκε από kapistrinews