MENU

Υπάρχει ένας πατριώτης να βυθίσει τους μογγόλους; ΝΟΤΑΜ του κώλου των ώρα της τραγωδίας. Υπέγραφε εσύ ντενεκέ Καμμένε κοινές περιπολίες…

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός .Άλλη μια τραγωδία…
Άλλο ένα περιστατικό τύπου Ίμια, δίπλα στα Ίμια… ΑΚΡΙΒΩΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ…
 Τρεις ακόμα αξιωματικοί μας έπεσαν σήμερα για την πατρίδα…

Την ώρα που ο Καμμένος έβαζε ΦΑΡΔΙΑ ΠΛΑΤΙΑ την υπογραφή του για κοινές περιπολίες στο Αιγαίο, ένα ελικόπτερο μας κατέπεσε στην νησίδα Κίναρο, οι σκατομογγόλοι έβγαζαν την παρακάτω ΝΟΤΑΜ:
notam
Καταλάβατε;;; Τα ΜΟΓΓΟΛΙΑ την ώρα της τραγωδίας αμφισβητούν την ελληνική επιχείρηση έρευνας και διάσωσης σε  μια περιοχή, που έχει και μια νησίδα, μια ελληνική νησίδα την Κίναρο, η οποία όμως οι σκατομογγόλοι ξεχνούν ότι  έχει και κάτοικο. Μπορεί να είναι μια γιαγιά αλλά δεν παύει να είναι μια ακόμα Ελληνίδα που κρατάει «τας σημαίας ψηλά».
Το 1996 μας πρόδωσε ένα παχύδερμο ο Πάγκαλος…
Το 2016 μας προδίδει ένας ακόμα…
Γιατί ήδη υπάρχουν φωνές ότι το ελικόπτερο δεν έπεσε τυχαία.. Ένα ελικόπτερο που τόσο πριν σηκωθεί, όσο και πριν ξεκινήσει η άσκηση είχε υποβληθεί σε όλους τους τεχνικούς ελέγχους…

Έρχεται η ώρα σας λαμόγια… Και ούτε στο Γουδί δεν θα πάμε… Οι καλύτερες κρεμάλες θα στηθούν στο Σύνταγμα, αν και προσωπικά θεωρώ ότι η καλύτερη εκδίκηση είναι αν σας πετάξουμε από τον Άγιο Γιώργη στο Λυκαβηττό.
________________________________________

Τα λέμε στην Ουράνια Πατρίδα λεβέντες!!!
Κυβερνήτης: Υποπλοίαρχος Αναστάσιος Τουλίτσης, ΠΑΡΟΝ
Συγκυβερνήτης: Υποπλοίαρχος Κωνσταντίνος Πανανάς, ΠΑΡΟΝ
Ναυτίλος: Ανθυπασπιστής Ελευθέριος Ευαγγέλου, ΠΑΡΟΝ 

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!!


Πηγή:katohika