MENU

«ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ» για την ΑΡΙΣΤΕΡΗ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» … ΗΤΑΝ «ΕΙΔΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ»!

ΑΡΙΣΤΕΡΗ, «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» και ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ-ΠΟ η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ που ΕΚΑΨΑΝ στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ Από την πρώτη στιγμή που συνέβη το αποτρόπαιο γεγονός με την ναυτική φωτοβολίδα που εκτόξευσαν οι αναρχοκομμουνιστές, τα καθεστωτικά ΜΜΕ αφενός μεν απέκρυπταν το όνομα και την ιδιότητα του θύματος και αφετέρου μιλούσαν για κάποια «τυχαία περαστική» ή για «την δικηγόρο που πήγαινε στο σπίτι της».


Ωστόσο, ο –πάντα πολύ καλά πληροφορημένος, εκ των έσω- αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος δίνει μια άλλη εκδοχή, στην οποία προφανώς έχει καταλήξει και η Αστυνομία. Πως «η κυρία Τσουκαλά είχε σπεύσει στο σημείο από ενδιαφέρον για την πορεία των επεισοδίων και για τον κίνδυνο που θα μπορούσαν να διατρέξουν οι αναρχικοί. Η τραυματίας είναι νομικός εκπρόσωπος γνωστών αντιεξουσιαστών…».

Τι εννοεί ο Λαμπρόπουλος, χωρίς όμως να το γράφει ευθέως; Είναι γνωστό, πως όποτε προκαλούνται επεισόδια από αναρχοκομμουνιστές, υπάρχουν εκεί τριγύρω «ειδοποιημένοι δικηγόροι» (ορισμός που έδωσαν οι αναρχοκομμουνιστές σε εσωτερικό έγγραφό τους…), οι οποίοι επεμβαίνουν όποτε γίνεται κάποια σύλληψη αναρχοκομμουνιστή, αφενός μεν για να μην ξυλοκοπηθεί από αγανακτισμένους άνδρες των ΜΑΤ και αφετέρου για να του παράσχουν αμέσως νομική προστασία. Για τον σκοπό αυτό, το «εσωτερικό» έγγραφο που προαναφέραμε, συμβούλευε όσους αναρχοκομμουνιστές συλλαμβάνονται να φωνάζουν την στιγμή της σύλληψής τους 2-3 φορές δυνατά το ονοματεπώνυμό τους για να το ακούσουν οι «ειδοποιημένοι δικηγόροι» και να πράξουν τα δέοντα!

Λέτε να αληθεύει η εκδοχή;