MENU

Μια λωρίδα της Γάζας όλος ο πλανήτης!

Σ' ένα, κυριολεκτικά, στρατόπεδο συγκέντρωσης συνολικής έκτασης 360 km2 ζει ο Παλαιστινιακός λαός που..
ανέρχεται τα 1,816 εκατομμύρια το 2014, ενώ ήταν 1,604 εκατομμύρια το 2010 με άνοδο ποσοστού 3.422% από τη μέτρηση του 2008. Όπως καταλαβαίνετε, ο αποπληθυσμός της Γάζας... απαραίτητος!




Οι νεκροί των τελευταίων δολοφονικών επιθέσεων ξεπερνούν τους 500 και ο αριθμός συνεχίζεται να αυξάνει με γοργό ρυθμό. Σε αυτούς πρέπει να προστεθούν οι τραυματίες, που ένας Θεός ξέρει αν καταφέρουν να επιβιώσουν σε ποια σωματική κατάσταση θα είναι, ο μεγάλος αριθμός προσφύγων, κι αν σκεφτεί κανείς ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των νεκρών είναι γυναικόπαιδα, δηλαδή γυναίκες που γεννούν παιδιά και παιδιά που θα γίνουν στο μέλλον γονείς, τότε ο αποδεκατισμός μάλλον ήταν... «στοχευμένη επιχείρηση!»


Αυτός ο χαρακτηρισμός, "ξέφυγε" από τα χειλάκια του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Τζον Κέρι, και καταγράφηκε όσο ένα μικρόφωνο ήταν ανοιχτό λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξή του στην εκπομπή Fox News Sunday. Μεταφράστηκε, δε, από τα ΜΜΕ, ως "προσωπική του ανησυχία". Μάλιστα, μετέφρασαν και το βίντεο όπως τους βόλευε, βάζοντας ένα ερωτηματικό μετά τη φράση «είναι και μια (Hell = διαβολική, σε ελεύθερη μετάφραση 'γαμώ') στοχευμένη επιχείρηση!» -κανένα ερωτηματικό, μόνο θαυμαστικό!



Και συμπληρώνει, «Πρέπει να πάμε (εκεί). Πιστεύω, Τζον, ότι πρέπει να πάμε εκεί, νομίζω ότι είναι τρελό να χαζολογάμε εδώ».

Η σάλτσα που επίσης προστέθηκε στα ελληνικά ΜΜΕ: «Είναι τρελό να μένουμε εδώ και να μην κάνουμε τίποτε. Πάμε!»


Όπως και να 'χει, ειλικρινής ή όχι η ανησυχία του, στη συνέχεια αναγκάστηκε να την 'μαζέψει' επαναλαμβάνοντας τις θέσεις του Ομπάμα, επίσημες θέσεις των ΗΠΑ, περί δικαιώματος των Ισραηλιτών για άμυνα!

Κατά άλλους, θεωρούν ότι ο Τζον Κέρι είναι αρκετά έμπειρος και εξοικειωμένος με τα μέσα ενημέρωσης και εκτιμούν ότι δεν έκανε λάθος με το ανοιχτό μικρόφωνο, αλλά προέβη σε μια σκόπιμη ενέργεια προκειμένου να εκφράσει με αυτόν τον τρόπο δημόσια την δυσαρέσκειά του προς το Ισραήλ για τις μεγάλες απώλειες μεταξύ των αμάχων που έχει προκαλέσει η επιθετικότητά του.

Στόχος τα γυναικόπαιδα -
«Nα σκοτώσουμε όλες τις Παλαιστίνιες μητέρες...»
Η Ayelet Shaked μέλος του Ισραηλινού κοινοβουλίου που μίλησε χθες, περιγράφει ως "τρομοκράτες" όλους τους Παλαιστίνιους και τόνισε, ότι όλες οι μητέρες θα πρέπει να θανατωθούν κατά τη διάρκεια επίθεσης από την ξηρά εναντίον της Λωρίδας της Γάζας.

«Πίσω από κάθε τρομοκράτη βρίσκονται δεκάδες άνδρες και γυναίκες, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσε να προβαίνουν σε τρομοκρατικές ενέργειες. Είναι όλοι μαχητές του εχθρού, και το αίμα τους θα είναι σε όλα τα κεφάλια τους. Τώρα αυτό περιλαμβάνει επίσης τις μητέρες των μαρτύρων, που τους στέλνουν στην κόλαση με λουλούδια και φιλιά. Θα πρέπει να ακολουθήσουν τους γιους τους, πολύ απλά. Θα πρέπει να χαθούν, όπως και τα φυσικά σπίτια στα οποία μεγάλωσαν αυτά τα φίδια. Διαφορετικά, περισσότερα μικρά φίδια θα πολλαπλασιαστούν εκεί. Θα πρέπει να πεθάνουν και τα σπίτια τους να κατεδαφιστούν, ώστε να μην μπορούν να γεννήσουν πια τρομοκράτες»

Δηλώσεις - πρόσκληση για την γενοκτονία των Παλαιστινίων από μέλος του ισραηλινού κοινοβουλίου. Κανονική αντιγραφή της τακτικής του Χίτλερ. Στόχος; Οι γυναίκες και τα παιδιά. Σκοπός; Μείωση του πληθυσμού των 'τρομοκρατών' Παλαιστινίων.

Ένας Ισραηλινός συγγραφέας δημοσίευσε ένα άρθρο μετά τις δηλώσεις της Shaked με τίτλο «Γιατί είμαι στα πρόθυρα να κάψω το ισραηλινό διαβατήριο μου λέγοντας ότι «δεν το αντέχω άλλο» Και συμπληρώνει: «Είναι νέα, είναι όμορφη, είναι απόφοιτος πανεπιστημίου και μηχανικός υπολογιστών. Είναι επίσης μέλος του Ισραηλινού κοινοβουλίου -... και ο λόγος που είμαι στα πρόθυρα να κάψω το ισραηλινό διαβατήριο μου, είναι επειδή πίσω από αυτό το αθώο πρόσωπο με τα μεγάλα μάτια, κρύβεται ο 'άγγελος του θανάτου'».

Γεμίσαμε 'αγγέλους του θανάτου'
Η στόχευση γυναικών και παιδιών για τη μείωση του πληθυσμού, δεν είναι ούτε κάτι καινούριο. Στην μάχη, σώμα με σώμα, σκοτώνονται οι άντρες. Αλλά τα τελευταία χρόνια, είτε εν καιρό πολέμου, είτε εν καιρό ειρήνης, τα γυναικόπαιδα είναι πιο στοχοποιημένα. Ο ζάπλουτος 'άγγελος θανάτου', Μπιλ Γκέιτς, ξέρει καλά από αυτό, έχει βάλει στο μάτι τα αφρικανάκια με τα δηλητηριώδη και στειρωτικά εμβόλια του. Οι εμφύλιοι που 'ξεσπούν' σε τόσες περιοχές της Αφρικής δουλεύουν με το όπλο που λέγεται βιασμός των γυναικών. Αν δεν τις σκοτώσουν επί τόπου, τις αχρηστεύουν ως συζύγους, αφού η μουσουλμανική κοινότητα τις απαρνιέται. Πολλά μη επανδρωμένα και πύραυλοι των ΗΠΑ στους τελευταίους πολέμους που εμπλέκονται, "χάνουν" ως εκ θαύματος το στόχο και πλήττουν άμαχο πληθυσμό. Και οι γενετικά τροποποιημένες τροφές στοχεύουν περισσότερο την γονιμότητα των γυναικών σε βάθος χρόνου, το ίδιο και η ηλεκτρομαγνητική μόλυνση.

Οι Παλαιστίνιοι βιώνουν -με σχεδόν την συγκατάθεση της παγκόσμιας κοινότητας (χλιαρή αντίδραση=συγκατάθεση)- μια πρωτόγνωρη γενοκτονία, την αμέσως μεγαλύτερη του 21ου αιώνα μετά το Νταρφούρ, για το οποίο η λύση που δόθηκε μετά το ξεκλήρισμα τους ήταν η μετατόπιση του πληθυσμού τους. Αλλά κι όλος ο πλανήτης είναι μια λωρίδα της Γάζας. Η παγκοσμιοποίηση τον έκανε μια ανθρώπινη φυλακή, από την οποία δεν υπάρχει διαφυγή. Όπου και να πας, αν δεν είσαι οικονομικά ισχυρός, είσαι έρμαιο της δουλείας, της κακής ποιότητας ζωής, του ψεκασμένου αέρα και των μεταλλαγμένων, των τεχνητών φονικών ακραίων φαινομένων και 'νεοσύστατων' επιδημιών. Κι όπως η λωρίδα της Γάζας, τα τείχη όλο και στενεύουν προς τα μέσα. Στη φάκα σαν τα ποντίκια με τις γάτες να αλωνίζουν ολόγυρα.

Χάιλ Χίτλερ!!! Εσύ μπορεί να πέθανες, αλλά το "πιστεύω" σου συνεχίζεται από τους δημοκράτες και φιλελεύθερους: Ο πληθυσμός πρέπει να μειωθεί, αλλιώς είναι αδύνατον να ελεγχθεί. Όπως ακριβώς και στη Γάζα...

Όσο για την Χαμάς... θα ταυτιστώ με εκείνους τους αναλυτές που λένε ότι είναι γέννημα - θρέμμα των μυστικών υπηρεσιών ΣΙΑ και Μοσσάντ. Η όλη ιστορία αυτό καταμαρτυρεί...

Α... και το λέω και το ξαναλέω.. Τώρα που είναι καλοκαίρι, πάρτε τον χρόνο να δείτε την ταινία "Snowpiercer". H ... 'Λωρίδα της Γάζας' σε έναν συρμό... Δείτε το και θα καταλάβετε τι εννοώ.


ΠΗΓΗ