MENU

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν εκτέλεσε αξιωματούχους επειδή παρακολουθούσαν... σαπουνόπερες!

Όχι μόνο είναι ζωντανός, αλλά επέστρεψε και... ξαναχτύπησε! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, έδειξε γι΄ακόμη μια φορά τη..
σκληρότητά του. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η εθνική υπηρεσία πληροφοριών της Νότιας Κορέας και μεταφέρει το Πρώτο Θέμα, δέκα στελέχη του Εργατικού Κόμματος εκτελέστηκαν με εντολή Κιμ Γιονγκ Ουν επειδή παρακολουθούσαν... σαπουνόπερες!
Οι νέες αυτές εκτελέσεις ανεβάζουν σε συνολικά 50 τον αριθμό των κυβερνητικών αξιωματούχων και μελών του στρατού της χώρας που έχουν χάσει τις ζωές τους λόγω του ηγέτη της Βόρειας Κορέας το 2014!
Όσον αφορά στο πως εκτελέστηκαν οι άτυχοι άντρες, πηγές αναφέρουν ότι πυροβολήθηκαν από εκτελεστικό απόσπασμα επειδή έβλεπαν σαπουνόπερες, είχαν δωροδοκηθεί και διότι μερικοί ήταν... γυναικάδες!
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Telegraph, η Bόρεια Κορέα απαγορεύει στους πολίτες της την παρακολούθηση ξένων εκπομπών, ωστόσο, πολλοί είναι εκείνοι που «κατεβάζουν» παράνομα κινεζικές και νοτιοκορεάτικες σειρές. Φαίνεται, όμως, ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν έχει... μάτια παντού και τιμωρεί σκληρά όσους δεν υπακούν στους νόμους και στις εντολές του, σοκάροντας με την απίστευτη σκληρότητά του την παγκόσμια κοινότητα.