MENU

Βιάζονται να μας ξεπαστρέψουν;

Είναι ίσως το πιο χυδαίο άρθρο που δημοσιεύτηκε ποτέ στηνThe Independent και φανερώνει ότι τους έχει πιάσει..
αδημονία με το πρόγραμμα μείωσης πληθυσμού.
 Ο τίτλος του: «"Αμείλικτη" η αύξηση του πληθυσμού της ανθρωπότητας, είναι τόσο γρήγορη ώστε ακόμη και μια παγκόσμια καταστροφή δεν θα τη σταματήσει»

Ποιος ευθύνεται για την φτώχεια στον τρίτο κόσμο που χρόνια τώρα κυβερνάται από την παγκόσμια ελίτ;
Μου το έστειλε ένα φίλος να το διαβάσω και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Με το πόσο εύκολα ψεύδονται και χειραγωγούν τον κόσμο. Αλλά και με το απύθμενο θράσος τους, από τη μια να δημιουργούν φτώχεια κι από την άλλη να την προβάλουν ως πρόβλημα!

Γράφει ο αρθρογράφος: «Ο παγκόσμιος ανθρώπινος πληθυσμός έχει "κλειδωθεί" σε μια αμείλικτη αύξηση αυτόν τον αιώνα και δεν θα πρέπει να διαφοροποιηθεί εύκολα, ακόμη και με γεγονότα Αποκάλυψης, όπως ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ή μια θανατηφόρα πανδημία, αναφέρει μια μελέτη.

»Δεν υπάρχει «γρήγορη λύση» για τον πληθυσμό-ωρολογιακή βόμβα, επειδή υπάρχουν πλέον τόσοι πολλοί άνθρωποι, ακόμη και οι αφάνταστες παγκόσμιες καταστροφές δεν θα σταματήσουν την ανάπτυξη, καταλήγουν οι επιστήμονες.

»Δύο επιφανείς οικολόγοι, οι οποίοι συνήθως μελετούν πληθυσμούς των ζώων (? έτσι μας βλέπουν?) στην άγρια ​​φύση, έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο αριθμός των ανθρώπων στον κόσμο σήμερα θα παρουσιάσει ένα από τα πιο αποθαρρυντικά προβλήματα για τη βιώσιμη διαβίωση στον πλανήτη κατά τον επόμενο αιώνα - ακόμη και αν κάθε χώρα υιοθετήσει τη δρακόντεια πολιτική για «ένα παιδί».

Μετά το άρθρο συνεχίζει με διάφορα «αν» υποθέσουμε, «αν υπολογίσουμε» και με διαγράμματα εκτόξευσης τους πληθυσμού. Έκαναν διάφορα πιθανά σενάρια, από πανδημίες, φυσικές καταστροφές, μέχρι και έναν ΙΙΙ Π.Π. και πάλι λένε τα νούμερα δεν τους βγαίνουν. Πάλι πολλοί είμαστε. Προφανώς με τον επιθυμητό αριθμό των 500.000.000 ανθρώπων που θέλουν μόνο στη γη για... να σώσουν τον πλανήτη, όπως γράφουν στους Κατευθυντήριους Λίθους της Γεωργίας!

Βρε ποιανού είναι η Independent;

Συνήθως όταν λέμε "παγκόσμια ελίτ", το μυαλό των περισσοτέρων πάει στους αμερικάνους. Λάθος τραγικό! Για να σας το πω με λόγια απλά, φανταστείτε την κάθε τοπική ελίτ σαν σύλλογο και την παγκόσμια σαν ομοσπονδία των συλλόγων. Κάποιοι σύλλογοι είναι πολυάριθμοι και πιο ισχυροί οικονομικά, άλλοι λιγότερο, αλλά έχουν κοινά συμφέροντα γι' αυτό και έχουν και κοινά όργανα συνεννόησης και παγκόσμιας διακυβέρνησης, τα κλαμπάκια τους και τους διάφορους οργανισμούς - ΟΗΕ, ΕΕ κλπ

Η ελίτ αγοράζει ΜΜΕ για να κάνει την προπαγάνδα της. Η γνωστή Βρετανική Independentλοιπόν, αγοράστηκε από τον Ρώσο μεγιστάνα Alexander Lebedev το 2010, έναν από τους πλουσιότερους Ρώσους με περιουσία 1,1 δις δολάρια. Δεν είναι η μοναδική εφημερίδα, έχει κι άλλες. Καθώς έχει και μερίσματα σε μεγάλες εταιρείες, ακόμα και κρατικές όπως η Aeroflot, η Ilyushin Finance Co, που φτιάχνει αεροπλάνα, η Sberbank, η Gazprom, η RAO UES. Έχει ανακατευτεί με την πολιτική και στη Ρωσία είναι συνιδιοκτήτης με τον πρώην Πρόεδρο της Σοβ. Ένωσης, Mikhail Gorbachev, μιας μεγάλης Ρώσικης εφημερίδας, της Novaya Gazeta. Αυτά φυσικά είναι μερικές από τις μπίζνες του, η λίστα είναι τεράστια.


Καλοί φίλοι και πρώην συνάδελφοι. "Αδελφικός χαιρετισμός"!
Ήταν επίσης ιδιοκτήτης της Moskovski Korrespodent, αλλά την έκλεισε για πολιτικούς λόγους, γιατί... το έντυπο είχε αποκαλύψει ότι ο Πούτιν είχε σχέσεις με μια αθλήτρια που είχε τα μισά του χρόνια. Κι αν αναρωτηθείτε πως κατάφερε να κάνει όλα αυτά τα χρήματα, πολύ απλά, εργαζόταν πριν στην KGB και τα έβαλε με τον ιδρώτα του.... ρώσικου λαού! Κατά τα άλλα, ο φίλος του Πούτιν θα μας σώσει από την παγκόσμια διακυβέρνηση της παγκόσμιας ελίτ!

Όσο για την αύξηση του πληθυσμού, ψεύδονται ασύστολα! - Να πως ψεύδονται για τον υπερπληθυσμό. Οι πληθυσμοί γερνούν και σε λίγα χρόνια θα υπάρξει μεγάλο κοινωνικό και οικονομικό πρόβλημα. Χρησιμοποιούν ως δικαιολογία την δήθεν αγάπη τους για την "Μητέρα Γη" που κινδυνεύει, αλλά τα αεροπλάνα που πετούν και ψεκάζουν δεν σταματούν να την διαλύουν, μαζί και με τον απόλυτο βιασμό της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας. Και οι Ρώσοι, και οι Αμερικάνοι και όχι μόνον αυτοί.

Το άρθρο αυτό, μετά από τις τόσες (α)φυσικές καταστροφές των τελευταίων 2-3 χρόνων, την δήθεν απειλή της πανδημίας και τα αναμμένα -από τους ίδιους- αίματα στη Μέση Ανατολή, δείχνει ότι βιάζονται, δεν τους αρκούν τα ήδη υπάρχοντα σενάρια και θα περάσουν σε πιο δραστικά. Όχι δεν πιστεύω σε παγκόσμια σύρραξη με πυρηνικά. Όχι, αν δεν έχουν εξασφαλίσει το τομάρι τους, είτε εδώ στη γη ή σε άλλο πλανήτη. Και ο Άρης μάλλον δεν τους θέλει. Εδώ που τα λέμε, κανένας πλανήτης πια δεν τους θέλει, ούτε και η ίδια τους η Μάνα Γη. Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται...