MENU

Να γιατί κόπτονται για την παράταση της κυβέρνησης – 11 μόνο οικογένειες κατέχουν το 10% του Εθνικού πλούτου!!!

Δεν πρόκειται για θεωρίες συνωμοσίας, ούτε για προσωπική άποψη. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους και λένε την αλήθεια.Όλο τους το άγχος..
για να βγει πρόεδρος και να μην γίνουν εκλογές είναι για να προλάβουν να ολοκληρώσουν το καταστροφικό τους έργο: έρχεται κοινωνικός Αρμαγεδδών! Και φυσικά να ράψουν κι ένα νέο κοστουμάκι συνταγματικό στα μέτρα τους.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή στον Ενικό και τα όσα καταγγέλλει ο Μπογιόπουλος στον Κ. Μητσοτάκη. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους.

Και μην ξεχάσετε να παρατηρήσετε τον Κυριάκο, γιο του μπαμπά του, πως κάνει τα χεράκια του όσο ακούει τον Μπογιόπουλο. Κάνει συνέχεια τη γνωστή πλέον χειρονομία της Μέρκελ. Τηλεοπτική αμηχανία, νομίζετε; Ξανα- νομίστε! Η μυστικιστική χειρονομία γίνεται για δύναμη και προστασία έναντι του αντιπάλου. Ίδιο σκεπτικό που έκανε τον Χίτλερ να χρησιμοποιήσει το σύμβολο της Σβάστικας.

Μόνο που η κακομεταχείριση των ιερών συμβόλων δεν κρατάνε για καιρό, παίρνουν κάποια στιγμή “ανάποδες” κι αλίμονο σε αυτούς που τα κακομεταχειρίστηκαν!