MENU

Η «προβοκατόρικη» ανάρτηση του Γρηγόρη Ψαριανού για τον Ρωμανό!

Πρωτόγνωρος σάλος ξέσπασε μετά το σχόλιο που ανήρτησε ο Γρηγόρης Ψαριανός στα μέσα κοινωνικής..
δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, στο προφίλ Lukas Sidiropoulos (Λουκάς Γρ. Ψ. Σιδηρόπουλος), έγραψε ένα σχόλιο με αφορμή την υπόθεση του Νίκου Ρωμανού, η οποία προκάλεσε κυριολεκτικά «χαμό» στο διαδίκτυο και το οποίο αναπαράχθηκε ουκ ολίγες φορές σε άλλα site αλλά και στα μέσα κοινωνικήςδικτύωσης.

Το κείμενο αυτό ήταν το εξής:



Το κείμενο προκάλεσε, ως ήταν δεδομένο, μεγάλες αντιδράσεις.

Το CRASHonline.gr, επικοινώνησε με τον Γρηγόρη Ψαριανό, προκειμένου να μάθει για ποιο λόγο το έγραψε και τι εννοούσε.

«Εγώ το έγραψα! Είναι ένα προβοκατόρικο κείμενο», μας είπε εξαρχής.

Και συμπλήρωσε, διευκρινίζοντας τις απόψεις του για το θέμα: «Μπορεί ο Νίκος Ρωμανός να πηγαίνει με συνοδεία στο πανεπιστήμιο; Το δέχεται; Όχι. Δέχεται να τον συνοδεύει ο δικηγόρος του, οι γονείς του, οι βουλευτές υποστηρικτές του; Όχι. Το κάνουν αυτοί αυτό; Όχι. Δέχεται να σπουδάζει με συνοδεία; Όχι. Αν, όμως, ο Νίκος Ρωμανός πάρει άδεια και μετά ζητούν άδεια φασιστόμουτρα ή εγκληματίες δεν θα τους δώσεις και σε αυτούς;».

Όπως τόνισε ο ίδιος συμφωνεί με το αίτημα του Νίκου Ρωμανού και του συμπαραστέκεται: «Πρέπει να παρακολουθήσει τα μαθήματα», τόνισε, «αλλά δεν δέχεται τις προτάσεις που του γίνονται. Οι γονείς του Νίκου Ρωμανού, οι δημοσιογράφοι, ο δικηγόρος του, οι βουλευτές, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Τάσος Κουράκης και όλοι όσοι του συμπαραστέκονται – μέσα σε αυτούς και εγώ – να αναλάβουν την ευθύνη για το τι θα συμβεί. Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη ως βουλευτής να πηγαίνω και να φέρνω το παιδί. Αναλαμβάνουν και αυτοί την ευθύνη να παίρνουν το παιδί στη σχολή και να το γυρίζουν;».