MENU

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΣΟΒΙΤΗΣ... Ο ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ ΠΟΥ ΝΤΟΥΜΠΛΑΡΙΖΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚ ΝΟΡΙΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΧΘΕΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΞΗΡΟ...!!!

Το περιστατικό είχε ήδη γίνει γνωστό από χθες το βράδυ. Ο Χριστόδουλος Ξηρός μετά την σύλληψή του και τις δικαστικές διαδικασίες που..
ακολουθήθηκαν, είχε μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ξηρός ξυλοκοπήθηκε άγρια στο πρόσωπο, μεταφέρθηκε στο ιατρείο των φυλακών όπου και λιποθύμησε.

Την επίθεση επιβεβαίωσε ο δικηγόρος του Φραγκίσκος Ραγκούσης, ο οποίος είπε ότι ο πελάτης του δεν κατήγγειλε το περιστατικό και δεν ζήτησε προστασία από τη διεύθυνση του καταστήματος.

Πίσω από την επίθεση βρίσκεται ο βαρυποινίτης Βασίλης Βαρελάς, κασκαντέρ που αντικαθιστούσε τον Τσακ Νόρις σε επικίνδυνες σκηνές. Ο βαρυποινίτης έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία ενός 35χρονου Αλβανού και του μόλις 2 ετών γιου του τον Νοέμβριο του 2011.

Επίσης, κατηγορείται ότι μέσα από τις φυλακές συντόνιζε μία σκληρή ομάδα εκβιαστών στην Καλαμάτα.

Εκεί ο Βαρέλας του επιτέθηκε και τον έστειλε κατευθείαν στο… ιατρείο των φυλακών, κάτι που μάλλον δεν φαντάζει ιδιαίτερα δύσκολο, αφού ο άνθρωπος αυτός ήταν στο παρελθόν κασκαντέρ και ντουμπλάριζε τον γνωστό ηθοποιό Τσακ Νόρις.

Το χρονικό του επεισοδίου

Το περιστατικό συνέβη κατά την διάκεια του συσιτίου.Εκεί ο “Μανώλης της 17 Νοεμβρη” είχε έναν έντονο διάλογο με τον γνωστό κακοποιό, ο οποίος είναι καταδικασμένος για σωρεία αδικημάτων, μεταξύ των οποίων ακόμη και η ηθική αυτουργία στη δολοφονία ενός 5χρονου παιδιού…

Ο κακοποιός φέρεται να έβρισε τον Χριστόδουλο Ξηρό με τον τελευταίο να του απαντάει, κάτι που έφερε και την βιαιοπραγία, η οποία έστειλε τον Ξηρό στο ιατρείο των φυλακών, όπου όταν οι γιατροί τον ρώτησαν πως τραυματίστηκε, εκείνος τους απάντησε ότι δεν έγινε κάτι και πως απλά έπεσε.

Ο κακοποιός αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι άνθρωπος που ανήκει στον κύκλο γνωστού αρχινονού της νύχτας, που εμπλέκεται στην υπόθεση της “εταιρείας ενοικίασης βομβιστών”, που εξαρθρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.