MENU

Χθεσινοβραδυνή συνέντευξη του Πρωθυπουργού:Τα λεφτά σας ρε κορόιδα!

 Τι καταλάβαμε από την χθεσινοβραδυνή συνέντευξη του Πρωθυπουργού;Τα λεφτά σας ρε κορόιδα, τους κουμπαράδες των παιδιών
σας, το ρολόι του παπού σας την καδένα της γιαγιά σας...Βέρες,σταυρουδάκια και χρυσά δόντια παίρνουμε.

Δεν βρήκα καλύτερο πρόλογο να με εκφράζει, ο οποίος είναι δανεικός ( http://esxatianasxesi.blogspot.gr/)και αποτυπώνει πλήρως τα όσα σκέφτεται να κάνει για εμάς ο Πρωθυπουργός, ο οποίος είναι πολύ μεγάλο επικοινωνιακό ταλέντο, και όταν λέμε για ταλέντο το ενοούμε.

Πάγο σε Εσκιμώο πουλάει το άτομο.Έχει καταφέρει να κάνει την πλήρη kolotoumpa και την διαφορά με τον άλλον την βλέπεις μόνο με τα κυάλια και από φθορά...κάτι ψιλά.

Ποιά κατάργηση του ΕΝΦΙΑ,ποιό αφορολόγητο στις 12.000,ποιός βασικός μισθός στα 751,ποιά κατάργηση μνημονίων,Τρόικας και άλλες τέτοιες προεκλογικές μπούρδες.Είδατε τίποτα από όλα αυτά;Ή πιστεύετε ότι θα γίνουν στο μέλλον;

Για όλα πάλι εμείς φταίμε, και το πρόβλημα θα λυθεί με την πάταξη της φοροδιαφυγής, την οποία ποιοί φυσικά την κάνουν;Μα εμείς...ο ταβερνιάρης,ο καφετζής ,ο υδραυλικός ο ηλεκτρολόγος και λοιποί προνομιούχα πρώην μεσαία τάξη που οι άθλιοι δεν κόβουν αποδείξεις και έχουμε φθάσει εδώ που φθάσαμε.

Καί σε όλη αυτή  λογική τής συνυπευθυνότητας ...ναι μεν υπήρξε θύμα βιασμού, αλλά έφταιγε κι αυτό ..που αν κατορθώσεις να τεκμηριώσεις έστω και ένα ψίγμα δικαίου στον θύτη έχεις κερδίσει,έχεις καταφέρει να αντιστρέψεις τους όρους και παύει το έγκλημα του θύτη και αντικείμενο πλέον γίνεται η ηθική του θύματος.

Τώρα συν τοις άλλοις χθες είχαμε και την ατυχία το κοινό της πολιτικής εκπομπής που έκανε τα ερωτήματα και γενικώς το κοινό τέτοιων πολιτικών εκπομπών στην καλύτερη περίπτωση είναι μάλλον ψεκασμένο.

Είδαμε και πάθαμε με την μέχρι να ξεψυχήσουμε γενιά του πολυτεχνείου,με τις τόσο σοφές μεταπολιτευκικές  επιλογές τους ...δεινόσαυροι,εθνάρχες κοινωνικά συμβόλαια Τζάκια  που καίγανε εμάς για κούτσουρα, λοιπές Δημοκρατικές δυνάμεις.

Οι "συναγωνιστές" τής γενιάς τού Πολυτεχνείου ...Ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, η Ντόρα, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Λοβέρδος, ο Λαλιώτης, αλλά και ο Παφίλης και η Κανέλλη, μέχρι και τον Σημίτη να βάζει κροτίδες εναντίον της χούντας και τώρα ήρθαν οι αντικαταστάτες τους, η γενιά του καναπέ, η γενιά των ψεκασμένων.


Το ζουμί της όλης παρουσίας του Πρωθυπουργού στην χθεσινή τηλεοπτική εκπομπή ήταν η επιτακτική ανάγκη να διαιολογηθεί τον νέο ξεζούμισμα του Ελληνικού λαού,με την τριπλή κολωούμπα και την άψογη προσγείωση που θα ζήλευαν και οι καλύτεροι αθλητές της ενόργανης σε Ολυμπιακούς παρακαλώ.
Και ως συνήθως ο λογαριασμός στα κορόιδα.

Σε όλο αυτό το καλοστημένο σκηνικό που κάνει τη φάκα αόρατη, από επιδέξιους χειρισμούς καλοπληρωμένων διαμορφωτών της κοινής γνώμης μία και μόνο ερώτηση θα έκανα στον κύριο Τσίπρα:

Τρείς εταιρίες χρωστάνε πάνω από 4δις ευρώ,εθνικος εργολάβος που δεν ικανοποιεί εδώ και χρόνια τις συμβατικές της υποχρεώσεις προς το δημόσιο αποδίδοντας ως όφειλε το μέρισμα από τα διόδια που εισπράτει που το συνολικό χρέος εκτιμάται ότι έχει υπερβεί πια τα 2 δις ευρώ,πετρελαιάς που από πρόστιμα και προσαυξήσεις χρωστά πάνω από ένα δις ευρώ,και η Γερμανική γνωστή εταιρία εκμετάλευσης του Ελευθέριος Βενιζέλος, που από μή απόδοση ΦΠΑ,κοντά στο ένα δις ευρώ,κακουργήματα για τους κοινούς θνητούς.

Χώρια siemens,λίστες Λανγκάρτ,Νικολούδη μίζες,πλατίνες μπουζί υποβρύχια,Ολυμπιακούς,εξοπλιστικά που όπου και να ψάξεις βρώμα και δυσοδία και καταλήστευση του Ελληνικού λαού που δέκα φυλακές Δομοκού δεν θα έφθαναν για να μπούνε όλοι αυτοί οι απατεώνες μέσα.

Και για να καταλάβουμε το μέγεθος του χρέους, φαντασθείτε ότι για 450 εκκατομύρια της προάλες προς τους τοκογλύφους του ΔΝΤ, έγινε ολόκληρος χαμός για το αν θα έχουμε χρεωκοπία ή όχι.

Η οφειλή αυτή ισοδυναμή με 700 ευρώ αντιστοιχία φόρων σε 6.000.000,εξαθλιωμένους Έλληνες.

Η οφειλή αυτή αντιστοιχεί σχεδόν με την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ για 2 χρόνια,που έχει καταργηθεί, αλλά θα τον πληρώνουμε μέχρι να φτιάξουν τα δημοσιονομικά δηλ.ποτέ όπως φαίνεται και μας τον κατσίκωσε μόνιμα πλέον στον σβέρκο μας.

Γιατί δεν ξεκινάτε από αυτούς κύριε Τσίπρα,αντί να προχωράτε σε ένα ακόμη ξεζούμισμα του λαού, και να τον οδηγείτε με μαθηματική ακρίβεια στην καταστροφή::;

Το σίγουρο είναι ότι μας οδηγείτε πολύ επώδυνα λίγο πιο κάτω. Αλλά ως εκεί μετά όσο και να το τραβήξεις ΤΕΡΜΑ αυτό ήταν, δεν πάει πιο κάτω, ΤΕΛΟΣ,ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!!

Αυτό που δεν ξέρετε ή δεν θέλετε να σκεφθείτε, είναι ότι θα σκάσετε κι εσείς και ό κρότος θα είναι ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ και δεν θα αργήσει πολύ να το θυμάστε!