MENU

Παγκόσμιος Συναγερμός – Οι ΗΠΑ ωθούν τον Γ’ Παγκόσμιο – Μετά τη Ρωσία «εχθρός» και η Κίνα

Η Ρωσία αποτελεί αυτή τη στιγμή τον μεγάλο εχθρό των ΗΠΑ επειδή τους βάζει…φρένο στα σχέδια για την επιβολή της Νέας Τάξης Πραγμάτων…

Γι’ αυτό και οι συνεχείς κυρώσεις, που όμως δεν… γονατίζουν τους Ρώσους. Οι Αμερικανοί βλέποντας πως, παρά τον ασταμάτητο δόλιο πόλεμο, η Ρωσία δεν κάμπτεται, αποφάσισαν να προχωρήσουν στην εφαρμογή του Plan B. Και αυτό περιλαμβάνει το κτύπημα στους συμμάχους των Ρώσων…


Και αυτή τη στιγμή στο στόχαστρο των Δυτικών έχει μπει η Κίνα (ισχυρός σύμμαχος των Ρώσων), η οποία το τελευταίο διάστημα διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδο στην παγκόσμια οικονομική Ελίτ, γεγονός που χαλάει τη μαγιά των Παγκοσμιοποιητών… Και οι ΗΠΑ, πασίγνωστοι για τα προπαγανδιστικά τους τερτίπια, ξεκίνησαν τον πόλεμο…
Φυσικά με δόλια κτυπήματα ως συνήθως… Τι έκαναν; Οι ΗΠΑ κάλεσαν σε Ασιατική Στρατιωτική Σύνοδο Κορυφής, αποκλείοντας την Κίνα!
Καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες αγωνίζονται να διατηρήσουν την επιρροή στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, έχει ωθήσει τα έθνη του Ειρηνικού να απαλλαγούν από το Πεκίνο. Σε αυτή την προσπάθεια, η Ουάσιγκτον οργάνωσε μια συγκέντρωση των στρατιωτικών ηγετών (πάνω από 20 χώρες), με ιδική εξαίρεση την Κίνα.
Οι Ηνωμένες Πολιτείες φιλοξένησαν τους ηγέτες των αμφίβιων PACOM σε συμπόσιο στη Χαβάη για Pacific για να συζητήσουν για τις στρατιωτικές δυνατότητες που υπάρχουν. Σε αυτή συμμετείχαν οι εκπρόσωποι από την Ιαπωνία, την Αυστραλία, τις Φιλιππίνες, τη Μαλαισία, το Βιετνάμ, και πολλοί άλλοι.
ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΜΦΙΒΙΑΣ ΠΙΘΕΣΗΣ
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι στρατιωτικοί ηγέτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια επίδειξη ικανότητας των Αμερικανών πεζοναυτών στις αμφίβιες επιθέσεις.
«Δεν νομίζω ότι η Κίνα μπορεί να ταιριάξει με την πολυπλοκότητα,» δήλωσε ο Martin Sebastian, επικεφαλής του Ναυτιλιακού Ινστιτούτου της Μαλαισίας, σύμφωνα με το Reuters. Αυτό είναι η εντύπωση που η Ουάσιγκτον ελπίζει να δώσει. Τους τελευταίους μήνες, οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να πείσουν για την εμπιστοσύνη στους συμμάχους του Ειρηνικού καθώς οι εντάσεις στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας συνεχίζουν να αυξάνονται.
Εκπρόσωπος των ΗΠΑ επιμένει ότι η απουσία του Πεκίνου οφείλεται σε ένα τεχνικό νομικό θέμα που απαγορεύει τη στρατιωτική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών, αλλά δεν πείθει κανέναν, αφού η Κίνα πήρε μέρος σε κοινές ναυτικές ασκήσεις του περασμένου έτους.
Δεν το φωνάζουν οι Αμερικάνοι αλλά ψάχνουν οποιονδήποτε τρόπο να κτυπήσουν την Κίνα από τη στιγμή που τέθηκε σύμμαχος των Ρώσων… Και οι κοινές ναυτικές ρωσοκινεζικές ασκήσεις που διεξάγονται στη Μεσόγειο τις τελευταίες ημέρες κτύπησαν πολύ άσχημα… Πλέον οι ΗΠΑ, υπό τον φόβο εμπλοκής νέων δυνάμεων στο Παγκοσμιοποιημένο Σύστημα που έχουν δημιουργήσει, ωθούν τον Πόλεμο…