MENU

ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ CHEMTRAILS

Υπάρχουν τρόποι για να προστατεύσoυμε τον εαυτό μας από τα βαρεα μεταλλα των chemtrail και να απαλλαγούμε από αυτα.
Μια αρκετα καλη μεθοδος
αποτοξινωσης του οργανισμου μας ακομη και μειωσης της αθηρωματικης πλακας, είναι η χηλιωση (απομεταλλ…ωση). Η ονομασια χηλιωση προερχεται από τη λεξη «χηλη» που σημαινει «νυχι ζωου».




Αυτό αναφερεται στον τροπο με τον οποιο ο χηλικος παραγων, μια συνθετικη χημικη ουσια, η καποια πρωτεινη του σωματος, προσκολλαται σε ορισμενα μεταλλα και σχηματιζει μαζυ τους μια συμπλοκη ενωση, η οποια περνωντας μεσα από τα νεφρα αποβαλεται από το σωμα.

Τοξικα μόρια μετάλλων, όπως το αλουμίνιο, το βάριο, ο μολυβδος αλλα και τα αμεταλλα οπως το φθοριο, , εισβάλλουν σε διάφορα κύτταρα του σωματος μας και δρουν με ένα «μοριακό μιμητισμό». Αυτος ο μιμητισμος εκτοπιζει σημαντικά μόρια μετάλλων στα ανθρώπινα κύτταρα και δημιουργει τοξικα μορια και ετσι καταστρεφουν το κυτταρο σε επιπεδο DNA .
Μια πολύ καλη και φθηνη ουσια απομεταλλωσης είναι και ο ζεολιθος.
Ο Ζεόλιθος βρίσκεται στη γη. Είναι κατάλληλος για την αφαίρεση των τοξικων μετάλλων από τους ιστούς και το αίμα. Τα μόρια του, έχουν την ικανότητα να παγιδευουν τα τοξικα μετάλλα όλων των τύπων και να τα φυλακιζουν μέχρι να αποβληθουν από τον οργανισμό μέσω των ούρων ή κοπράνων. Επειδή αποτελείται από σωματίδια που είναι αρνητικά φορτισμένα, προσελκύει τα στοιχεία που είναι θετικά φορτισμένα σαν μαγνητης.
Μια άλλη ουσια που δρα παρομοια, είναι ο αργιλλος, μπετονιτης, εξου και τα λασπολουτρα. Ο αργιλλος υπαρχει και σε μορφη δισκιων για εσωτερικη χρηση, είναι δε και αυτος επισης αρνητικα φορτισμενος.Θεωρειται η τροφη θαυμα.
Επισης γενικως τα φυκια, αλλα ειδικα η Spirulina και η Chlorella εχοντας αλγινικο νατριο, το οποιο και αυτό δρα σαν χηλικη ουσια, είναι από τις πλεον αποτοξινωτικες ουσιες της φυσης.
Έχει διαπιστωθεί,ότι τα ποντίκια,στα οποία χορηγήθηκε η Spirulina και η Chlorella,απόβαλλαν 7 φορές μεγαλύτερη ποσότητα από το επικινδυνο χημικό διοξίνη,απ’ ότι με την λήψη τροφής με μια ειδικά ελεγχόμενη δίαιτα.
Η chlorella και η Spirulina ενωνονται με τα τοξικα μεταλλα ακομη και με το ραδιενεργο ιωδιο και το αποβαλλουν από τον οργανισμο.Κατά το 1994 Ρώσσοι επιστήμονες παρακολουθούσαν 270 παιδιά,που πλήγηκαν από το δυστύχημα στο Τσέρνομπιλ.Σε συνέχεια 45 ημερών τα παιδιά λάμβαναν καθημερινα 5γρ. Spirulina ,η οποία ελάττωσε την ποσότητα των ραδιονουκλεϊδίων στο σώμα τους κατα 50% και σταθεροποίησε την αλλεργική τους ευαισθητοποίηση.
Ένα άλλο βοτανο που βοηθαει στην αποτοξινωση βαρεων μεταλλων, είναι ο Kοριανδρος όπως και το γνωστοτατο Σκορδο και Λεμονι.

Eυαγγέλου Μαριάννα
βιοχημικός Μs