MENU

ΓΑΛΛΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ…. «ΜΠΗΚΑΝ» ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ!!!. ΕΣΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ….

Έφτασαν στο Παρίσι. Συνολικά, περισσότερα από 1.700 τρακτέρ, σύμφωνα με την Εθνική Ομοσπονδία Αγροτών Ενώσεων (FNSEA). Περισσότερα από 100 χιλιόμετρα δημιούργησαν κυκλοφοριακή συμφόρηση στην περιοχή Ile-de-France στις 9:00, πέρα από το συνηθισμένο μέσο όρο.  

Η διαμαρτυρία των αγροτών πραγματοποιείται για τα οικονομικά μέτρα που τους εμποδίζουν να ανταγωνιστούν τις φθηνότερες αγροτικές εισαγωγές.

  • Μόλις συγκεντρώθηκαν στην πύλη του Vincennes, ένα από τα κύρια σημεία πρόσβασης στο Παρίσι, οι διάφορες πομπές και θα ενταχθούν στην Place de la Nation, ένα κλασικό ραντεβού για τις μεγάλες εκδηλώσεις όπου προβλέπεται να στρατοπεδεύσουν όλη την ημέρα.
  • Μια αντιπροσωπεία των διαδηλωτών θα πάει το πρωί στην Εθνική Συνέλευση, συνοδευόμενη από μια…. ντουζίνα τρακτέρ. Στη συνέχεια, οι κύριοι ηγέτες των συνδικάτων θα γίνουν δεκτές από τον σοσιαλιστή πρωθυπουργό, Manuel Valls.
  • Οι αγρότες θα πρέπει να επιστρέψουν ξανά απο τις το ίδιες   διαδρομές  (Α1, Α4, Α6, Α10 και Α13),  το απόγευμα. Αλλά η άμεση αναχώρησή τους δεν είναι εγγυημένη: Ορισμένοι αγρότες δεν αποκλείουν να στρατπεδεύσουν στην περίπτωση που δεν είναι ικανοποιημένοι με τις απαντήσεις που θα δόθουν από την κυβέρνηση στα αιτήματά τους.

francetvinfo.fr