MENU

Ο Γιάνης και οι άλλοι «1100» θέλουν συνδρομή 5 ευρώ... σε ένα site χωρίς περιεχόμενο!

Ο Γιάνης και οι άλλοι «1100» θέλουν συνδρομή 5 ευρώ... σε ένα site χωρίς περιεχόμενο!
Δεν βρίσκει κανείς τίποτε στην ιστοσελίδα.Τα μέλη της νέας διαδικτυακής πλατφόρμας που δημιούργησαν ο πρώην υπουργός και οι συνεργάτες
του πρέπει να πληρώνουν 60 ευρώ τον χρόνο σε λογαριασμό φυσικού προσώπου που συστήνεται με δύο επώνυμα

Με πάγια τραπεζική εντολή και σε λογαριασμό φυσικού προσώπου που συστήνεται με δύο επώνυμα θα κατατίθενται τα 5 ευρώ τον μήνα που ζητά το «1101», του οποίου ηγείται ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης. Χίλιοι οι εγγεγραμμένοι έως τώρα, με τους δημιουργούς του να φιλοδοξούν ότι θα γίνουν 50.000, ήτοι 250.000 ευρώ κάθε μήνα στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό.

Δεν του έφταναν τα 60.000 δολάρια αμοιβή για τις ομιλίες του, τώρα ο κ. Βαρουφάκης και οι υπόλοιποι 1100 ζητάνε και 5 ευρώ από κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται για «αμερόληπτη και αντικειμενική δημοσιογραφία» και μάλιστα σε ένα site χωρίς περιεχόμενο! Η πλατφόρμα «1101» σύμφωνα με τους δημιουργούς της έχει αναπτυχθεί ως ένα σύγχρονο κοινωνικό δίκτυο. Θα είναι μια πλατφόρμα, σύμφωνα με τους δημιουργούς της, όπου τα μέλη θα μπορούν να μιλούν μεταξύ τους, να δικτυώνονται και να δρουν για «ουσιαστικά ζητήματα», όπως σημειώνουν. Οχι όμως δωρεάν, διότι, σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, «η δημοσιογραφία είναι ακριβή».


protothema