MENU

Αυτός ο άνθρωπος μας κυβερνούσε: Οχετός Πάγκαλου σε «κλειστά» μικρόφωνα! (βίντεο)

Και τι δεν είπε ο πρώην υπουργός Θόδωρος Πάγκαλος, νομίζοντας βέβαια ότι τα μικρόφωνα ήταν κλειστά…

Καμία έκπληξη δεν θα έπρεπε κανονικά να προκαλεί, ωστόσο τα «γαλλικά» του Πάγκαλου, ο οποίος χθες βρέθηκε στον Ιανό για να προλογίσει το βιβλίο της Μαργαρίτας Παπανδρέου, «Έρωτας και Εξουσία», απέδειξαν για μια ακόμα φορά το ανύπαρκτο ήθος της πλειονότητας των Ελλήνων κυβερνώντων.
Στο «στόχαστρό του» βρέθηκε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, αλλά και η Έλενα Παναρίτη.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, λοιπόν, θεωρώντας πως τα μικρόφωνα δεν θα τον… προδώσουν, ξεκίνησε να «πυροβολεί». Και μάλιστα κατά ριπάς!
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, λοιπόν, καταφέρνει σε λίγα δευτερόλεπτα να περάσει… γενεές δεκατέσσερις τον Απόστολο Τζιτζικώστα και την Έλενα Παναρίτη, με εκφράσεις πεζοδρομίου.
Τον ρωτάει κάποιος: «Ο Τζιτζικώστας πως σου φαίνεται;», για να απαντήσει ο κ. Πάγκαλος: «Μ@λάκ@ς που είναι, αλλά πολύ μ@λάκ@ς όμως. Ναι ναι ναι ναι και λέει βλακείες, όλο γενικότητες. Αυτός λέει ότι είναι εναντίον των τζακιών κι ο παππούς του ήταν υπουργός του Λαϊκού κόμματος. Είναι τσιφλικάφες του κερατά».
Για να συνεχίσει ο Θεόδωρος Πάγκαλος: «Έχει έρθει κι αυτή η πατσαβούρα, πως τη λένε… Όχι ρε παιδί μου εκείνη του Γιώργου, που την είχε κάνει εξώλης και προώλης, που πήγε με τον Τσίπρα. Την οικονονολόγο που είχε μαζέψει εδώ πέρα. Ναι ναι ατυτή ήρθε να με φιλήσει, άσε με κοριτσάκι μου της λέω, έχω κάνει ένα διαζύγιο… Λέει καλά τον καφέ».


hellasforce