MENU

Πράγματα που δεν Έχετε Σκεφτεί και Μπορείτε να Αποθηκεύσετε Πίσω από μια Πόρτα

Η έλλειψη χώρου είναι ένα θέμα που απασχολεί πολύ τους περισσότερους από εμάς. Οι περισσότερες νοικοκυρές έχουν

πρόβλημα με τον χώρο για αυτό (αν και εσείς έχετε τέτοιο πρόβλημα) καλό θα ήταν να μην αφήνετε καμία επιφάνεια ανεκμετάλλευτη!
Έχετε σκεφτεί ποτέ πόσα πράγματα μπορείτε να αποθηκεύσετε πίσω από μια πόρτα; Και η αλήθεια είναι πως κάθε σπίτι έχει αρκετές πόρτες. Δείτε μερικές έξυπνες ιδέες και βάλτε τη δική σας φαντασία να δουλέψει.
Μπαχαρικά Στις πόρτες των ντουλαπιών της κουζίνας μπορείτε άνετα να αποθηκεύσετε μπαχαρικά, βότανα και οτιδήποτε άλλο φαγώσιμο που δεν χρειάζεται ψυγείο. Έτσι θα εξοικονομήσετε πολύ χώρο στην κουζίνα, που είναι από τους πρώτους χώρους του σπιτιού που γεμίζουν με ακαταστασία.
Βάλτε τα μπαχαρικά σας πίσω από την πόρτα της ντουλάπας της κουζίνας για εξοικονόμηση χώρου.

Βάλτε τα μπαχαρικά σας πίσω από την πόρτα της ντουλάπας της κουζίνας για εξοικονόμηση χώρου.

Χαρτικά Αν έχετε κάποια ντουλάπα στο δωμάτιό σας ή στο γραφείο σας μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για να βάλετε εκεί χαρτικά, είδη περιτυλίγματος και άλλα είδη γραφείου που έχετε σκόρπια στο δωμάτιο και απλά το γεμίζουν με ακαταστασία.
Μην αφήνετα τα χαρτικά και τα είδη περιτυλίγματος δώρων να καταπιάνουν χώρο στη ντουλάπα σας. Φτιάξτε ραφάκια και ράγες και βάλτε τα στην πόρτα της ντουλάπας.

Μην αφήνετε τα χαρτικά και τα είδη περιτυλίγματος δώρων να πιάνουν χώρο στη ντουλάπα σας. Φτιάξτε ραφάκια και ράγες και βάλτε τα στην πόρτα της.

Αξεσουάρ Αν αναρωτιόσασταν μέχρι τώρα πού στο καλό να βάλετε όλες τις ζώνες, τα κοκαλάκια, τις κορδέλες και τα φουλάρια σας, τότε η πόρτα της ντουλάπας είναι το πιο κατάλληλο μέρος. Πέρα από το ότι θα γλυτώσετε πολύ χώρο, θα σας διευκολύνει και με την επιλογή των κατάλληλων αξεσουάρ κάθε φορά που ντύνεστε. Οι περισσότερες γυναίκες κρύβουν τα αξεσουάρ μέσα σε τσάντες, συρτάρια και ντουλάπια και έτσι όταν ετοιμάζονται πολλές φορές ξεχνάνε ακόμα και την ύπαρξή τους. Βάλτε τα λοιπόν στην πόρτα της ντουλάπας για να τα βλέπετε και να τα φοράτε συχνότερα.