MENU

Για άλλη μια φορά τόσες θυσίες για το τίποτα!!! Επιβεβαιώνονται οι χειρότεροι φόβοι

Οι  συζητήσεις ανάμεσα σε κυβέρνηση και δανειστές  έχουν μπει στην τελική ευθεία και κανείς δεν  είναι σε θέση να διαβεβαιώσει
 εάν θα υπάρξει συμφωνία σήμερα, όπως ελπίζουν στο Μέγαρο Μαξίμου
.Γνωρίζοντας καλά οι διεθνείς εκβιαστές και τοκογλύφοι ότι για άλλη μια φορά μας έχουν στήσει με την πλάτη στον τοίχο,αποθρασυσνμένοι πλέον ζητώντας  προληπτικό αίμα ύψους 3,6 δισ. ευρώ, πέραν των 5,4 δισ. ευρώ στα οποία έχει συμφωνήσει το Μέγαρο Μαξίμου ενώ το Eurogroup της Μεγάλης Πέμπτης είναι στον αέρα.


Χωρίς μία για άλλη μια φορά   έχουν μείνει τα  δημόσια ταμεία και προσπαθούν άρον-άρον να μαζέψουν από παντού χρήμα και ρευστό και έχουν στήσει  επιχείρηση «σκούπα» για τη μεταφορά των αποθεματικών των ταμείων, των νοσοκομείων και των δημοσίων οργανισμών προς τηνΤράπεζα της Ελλάδος  προσπαθώντας το Μαξίμου  να αποφύγει μία ταπεινωτική ήττα, που θα προκαλέσει σεισμικές δονήσεις στο πολιτικό σκηνικό.

Σε οριακή κατάσταση φτάνει πάλι τη χώρα η «διαπραγμάτευση» της κυβέρνησης,και καλείται πλέον να διαλέξει αν θα συνεχίσει το δρόμο των μνημονίων  που πήρε και το περασμένο καλοκαίρι,στήνοντας την χώρα στον τοίχο, και το δημοψήφισμα κοροϊδία   ή άλο ένα  δημοψήφισμα παρωδία με το διακύβευμα ευρώ ή δραχμή επιχειρώντας μια ηρωϊκή έξοδο και αποφεύγοντας την επερχόμενη  συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ, και προσωπικά του ίδιου του Τσίπρα;
Όπως και νά΄χει πάντως, για άλλη μια φορά οι θυσίες του Ελληνικού λαού πήγαν χαμένες, και έγιναν για το τίποτα αφού έχουμε επανέλθει πάλι στο σημείο μηδέν!