MENU

Το CNN προωθεί το 4ο σενάριο: Ο πλανήτης δέχεται συνεχώς επισκέψεις από «εξωγήινους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν σταματούν τα προετοιμάζουν την ανθρωπότητα σχετικά με την ενδεχόμενη ενεργοποίηση του 4ου σεναρίου.
Ο ερευνητής σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, Robert Hastings, δήλωσε πως έχει έρθει η ώρα για την αμερικανική κυβέρνηση να παραδεχθεί ότι ο πλανήτης μας δέχεται επισκέψεις από εξωγήινους.

Όπως αναφέρεται, πρώην αξιωματικοί είχαν περισσότερες από 120 καταθέσεις μαρτύρων από στρατιωτικό προσωπικό που αποκαλύπτουν το ενδιαφέρων των UFO’s για τις πυρηνικές εγκαταστάσεις μέχρι το 2003.

Σε καμία από τις περιπτώσεις εμφάνισης UFO’s πάνω από πυρηνικές βάσεις εκτόξευσης πυραύλων δεν διαπιστώθηκε απειλή για την εθνική ασφάλεια.

Οι εγκάθετοι της Νέας Τάξης «αποκαλύπτουν» ότι τέτοιο φαινόμενο συνέβη και στην αγγλική βάση Rendlesham.

Ο Larry King και οι καλεσμένοι του στο CNN αποκαλύπτουν ότι πλέον εξωγήινοι έχουν διεισδύσει σε σταθμούς πυρηνικών πυραύλων και απενεργοποιούν τα όπλα.

Να σημειωθεί πως οι δήθεν εξωγήινοι της Νέας Τάξης είναι στην πραγματικότητα το 4ο σενάριο προσπάθειας επιβολής παγκόσμιας δικτατορίας.

Οι υποτιθέμενοι εξωγήινοι είναι οι αρχαίοι θεοί, οι οποίοι θα έρθουν για να σώσουν δήθεν τον πλανήτη από την καταστροφή με μία παγκόσμια τράπεζα και μία παγκόσμια θρησκεία. Άλλωστε απώτερος σκοπός της Νέας Τάξης είναι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, η εγκαθίδρυση μιας κυβέρνησης απόλυτου πληθυσμιακού ελέγχου και μίας ενιαίας θρησκείας.

Το τι ακριβώς θα γίνει θα το δούμε.


Για την ώρα δείτε το βίντεο από το CNN αλλά και τι είναι επακριβώς το 4ο σενάριο από τον Δημοσθένη Λιακόπουλο.
 


liakonews