MENU

Weedicure: H νέα μόδα που κατακλύζει την Αμερική!

Η νέα μόδα που κατακλύζει τις ΗΠΑ και το Instagram
Όσο η θεραπευτική μαριχουάνα αρχίζει να νομιμοποιείται ανά τις χώρες του κόσμου τόσο οι άνθρωποι φαίνεται πως

 βρίσκουν ολοένα και περισσότερες χρήσεις της. Ποιος θα περίμενε όμως, ότι το εν λόγω φυτό θα χρησιμοποιούνταν στο μανικιούρ; Τα weedicures, φαίνεται πως αποτελούν την τελευταία κορυφαία τάση γύρω από την περιποίηση των νυχιών. Με ένα διάφανο βερνίκι, μικρά φυλλαράκια του φυτού προσκολλούνται στα νύχια, όμως περισσότερες λεπτομέρειες θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.


Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του Buzzfeed, φαίνεται ότι μια από τις πρώτες επαγγελματίες που ξεκίνησαν αυτήν την τεχνική είναι η Louisana Pham, από το στούντιο Orchid Nail Lounge, στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια. Η έμπνευση για αυτήν την ιδέα, ξεκίνησε από κάποιες πελάτισσες της Pham που χρησιμοποιούσαν φαρμακευτική μαριχουάνα και θέλησε να δημιουργήσει αντίστοιχα σχέδια για τα νύχια, μιας που πλησίαζε και ένα συνέδριο για την μαριχουάνα με το όνομα Hemp Con.

Οι κυρίες που κάνουν αυτό το μανικιούρ από την πλευρά τους, υποστηρίζουν ότι το επιλέγουν τόσο για να γιορτάσουν την αποποινικοποίηση της, όσο και για αισθητικούς λόγους βέβαια. Πάντως, σε περίπτωση που κάποια από εσάς θέλει να δοκιμάσει το weedicure θα πρέπει να είναι σίγουρη, πως η μαριχουάνα δεν διώκεται στην χώρα της, διαφορετικά οι αρχές δεν θα εκτιμήσουν και τόσο τα περιποιημένα της άκρα.

el.gr