MENU

Η Ελλάς πάει για πόλεμο με τη χειρότερη βουλή που είχε ιστορικά

Ο πόλεμος στη Συρία τελειώνει για την Αμερικη και τους Ευρωπαίους. Οι τζιχαντιστές τελειώνουν.
 Ο μόνος τρόπος να κερδίσουν χρόνο και να τους εφοδιάσουν είναι να μην μπορεί η Ρωσία να περνάει ελεύθερα τα Στενά. Αυτός είναι ο λόγος και προφανής. Θεωρίες συνωμοσίας εδώ δεν υπάρχουν, τα πράγματα είναι πολύ απλά και επειδή είναι απλά κάνουν κύκλους γύρω από την ουρά τους όσοι ψάχνουνε παντού συνωμοσίες.
Ο στρατός της Τουρκίας ποτέ δεν κινείται αν δεν πάρει το ΟΚ από την Αμερική. Και το πραξικόπημα Αμερικάνοι το κάνανε. Για άλλη μια φορά οι Αμερικανόπληκτοι στην Ελλάδα μετά το 74 θα κληθούνε να υπερασπίζονται αυτούς που καταστρέψανε τη Λυβύη, την Αίγυπτο, την Συρία, το Ιράκ, κόντεψε να καταστρέψουνε την Τουρκία τον Ιούλιο και παίρνουμε τώρα σειρά εμείς αφού πρώτα μας διέλυσαν το στρατό και την εθνική μας περηφάνεια με τα μνημόνια.

Ο μόνος παράγοντας που κινήθηκε και στέλνει πλοία στο Αιγαίο ειναι η Ρωσία αλλά δεν ξέρω αν δράσουν ή απλώς θα κάθονται να παρακολουθούν εφόσον το τσογλάνι που κυβερνά την Ελλάδα είναι από τους πλέον Αμερικανόφιλους πολιτικούς μαζί με τον Εβραίοπληκτο Καμμένο που παρέδωσε τον εναέριο χώρο στους Ισραηλινούς.
Η Ελλάς πάει για πόλεμο με τη χειρότερη βουλή που είχε ιστορικά. Ολοι είναι πιάσει τον έναν βάρα τον στον άλλο. Μόλις γίνει το μπαμ θα την κοπανήσουνε όπως λέει και ο Βατοπεδινός.
makis2105