MENU

Οι «Λάθρο» καίνε τα σπίτια ενώ οι Έλληνες κοιμούνται σε Αυτοκίνητα! (video)

Απίστευτο και όμως αληθινό στην Ελλάδα της πρώτης φοράς  Αριστερά και μη χειρότερα ,οι δήθεν πρόσφυγες πολέμου , καίνε τα σπίτια και τις κουβέρτες που τους παραχωρεί δωρεάν το Ελληνικό κράτος
 και οι Πολίτες της Ελλάδος κοιμούνται στα Αυτοκίνητα !

Κανένας δήθεν αλληλέγγυος που νοιάζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είχε την ευαισθησία για να εισηγηθεί για ένα κοντέινερ να στεγαστεί ο Έλληνας με την Οικογένεια του …Ντροπή μας !

Είναι άνεργος, ζει με το επίδομα κοινωνικής πρόνοιας, 620 ευρώ ανα δίμηνο, και έχει κάνει σπίτι το αυτοκίνητο του μαζί με τα δύο ανήλικα παιδιά του, ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ηράκλειου.

Ο λόγος σύμφωνα με το neakriti.gr για έναν 50χρονο Χανιώτη , ο οποίος βρίσκεται σε απόγνωση και ζητά να τους παραχωρηθεί ένα σπίτι για να ζήσουν αξιοπρεπώς με τα παιδιά και τη σύζυγο του η οποία σε λίγες ημέρες αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο Ηρακλείου.

O 50χρονος διαμένει προς το παρόν με τον 17χρονο γιό του στο αυτοκίνητο του στο παρκινγκ, στο νοσοκομείο Χανίων.Παλαιότερα ο άνδρας εργαζόταν σε κατάστημα ψιλικών.
Τα συμπεράσματα δικά σας!