MENU

Όλοι θέλουν να συμμετάσχουν στον μεγάλο πόλεμο που έρχεται

Πρωτοφανείς είναι οι προετοιμασίες σε κάθε γωνιά του πλανήτη.Οι χώρες του κόσμου ετοιμάζονται για κάτι μεγάλο που μοιάζει αναπόφευκτο, με την ισορροπία να κρέμεται από μία μικρή κλωστή έτοιμη να σπάσει ανά πάσα στιγμή.
 Ξαφνικά όλοι, ή σχεδόν όλοι, θέλουν να πολεμήσουν, να συμμετάσχουν στην…νέα κοπή πίτας που θα επέλθει έπειτα από έναν καταστροφικό πόλεμο, όμοιο με τον οποίον δεν είδε η ανθρωπότητα στη σύγχρονη ιστορία της.

Οι ρητορικές ηγετών, οργανισμών και σημαντικών προσώπων που επηρεάζουν τις εξελίξεις στην επιφάνεια του πλανήτη δεν αφήνουν περιθώρια ακόμη και στον πιο «ονειροπόλο» ότι κάτι δεν πάει καλά.

Οι δύο πόλοι εξουσίας του πλανήτη είναι έτοιμοι να συγκρουστούν για άλλη μία φορά, όπως ακριβώς έγινε στους δύο προηγούμενους παγκόσμιους πολέμους και όπως γίνεται εδώ και χιλιάδες χρόνιας στις περισσότερες των αναμετρήσεων.

Παλαιά και Νέα Τάξη θέλουν να εφαρμόσουν τα δικά τους σχέδια σε βάρος του άλλου, ωστόσο τι θα γίνει όταν όλες οι συμμαχίες έχουν ξεκαθαρίσει και η σύγκρουση πλέον μοιάζει ως τη μόνη «λύση».

Κάντε τους συσχετισμούς.