MENU

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ:ΤΟ HAARP ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΚAΣΜΑΤΑ!

Το HAARP(High frequensy Active Aurolar Research Program)είναι ένας τεράστιος πομπός κυμάτων ELF, και η Αμερικανική Κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιείται για
 την μελέτη της Ιονόσφαιρας,η οποία πήρε το ονομά της από την υψηλή περιεκτικότητά της σε ιόντα, και εκπέμπει 3,6εκ. Watt,ενώ ο μεγαλύτερος ραδιοφωνικός σταθμός στην Αμερική είναι μόλις 2.000 Watt.



1.To HAARP

Το HAARP βρίσκεται στην Αλάσκα, και υπάρχουν παρόμοια HAARP στην Ευρώπη,στη Νορβηγία, στη Ρωσία, και υπάρχει περίπτωση να υπάρχει και αλλού.Το HAARP μπορεί να ευθύνεται για τα περίεργα καιρικά φαινόμενα,όπως τη ξηρασία στην Καλιφόρνια, μεταξύ 1987-1992, τον γνωστό τυφώνα Κατρίνα,που λένε ότι τον έστρεψαν οι εχθροί της Αμερικής προς την πολιτεία της Νέας Ορλεάνης.
Το HAARP, εκπέμπει κύματα χαμηλής συχνότητας, τα οποία περιέχουν μέσα τους ενέργεια που απελευθερώνεται και θερμαίνει το στρώμα της Ιονόσφαιρας, η οποία ανάλογα με το που θα στραφούν τα κύματα, "ανυψώνεται" , ανεβαίνει δηλαδή προς το διάστημα και τα κατώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας ακολουθούν. Έτσι επηρεάζονται τα "κύματα" που μεταφέρουν τους υδρατμούς στην ατμόσφαιρα, με αποτέλεσμα να αλλάζουν οι καιρικές συνθήκες του συγκεκριμένου τόπου, ή καλύτερα (στρατιωτικού) στόχου.






Τώρα έρχονται και τα ψεκάσματα...Τα γνωστά ψεκάσματα που γίνονται από αεροσκάφη των Η.Π.Α., (της Πολεμικής Αεροπορίας τους) σε όλο τον κόσμο, είναι ρινίσματα μετάλλων, τα οποία ουσιαστικά είναι χημικά βλαβερά για τον άνθρωπο, τα οποία ψεκάζονται σαν καυσαέρια αεροπλάνων, αλλά μετά αρχίζουν να "αποσυμπιέζονται", και να καλύπτουν τον ουρανό. Τα κύματα ELF (κύματα χαμηλής συχνότητας) που εκπέμπει το HAARP θερμαίνουν τα ρινίσματα σιδήρου και αλουμινίου και διάφορων άλλων μετάλλων, και αυτά δημιουργούν αλλαγή στον καιρό.
Γιατί "θερμαίνονται" οι πάγοι στους πόλους, και η Ανταρκτική δεν λιώνει;
Μήπως όλα για τις καιρικές αλλαγές είναι ψέμα;
Μήπως;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Όλα αυτά θα μείνουν αναπάντητα, ή ίσως όχι;


Υ.Γ.:Για όσους δεν ξέρουν:

Το HAARP είναι ένα κύκλωμα κεραιών,συνδεδεμένες μεταξύ τους,οι οποίες παράγουν κύματα τύπου ELF, τα οποία πιθανώς χρησιμοποιούνται για την αλλαγή του καιρού.
Το HAARP απέτρεψε τυφώνες αμέσως μετά την ολοκληρωσή του;(τέλη 2006-αρχές 2007) και τους " έδιωξε προς τη θάλασσα"
Ότι υπάρχει ένα αντίστοιχο HAARP στην Ρωσία και λειτούργησε για λιγότερο από είκοσι χρόνια τον προηγούμενο αιώνα;

Ότι όταν λειτουργούσε οι Αμερικανικές Επικοινωνίες λάμβαναν ένα σήμα,που έμοιαζε με τον ήχο που κάνει ο Δρυοκολάπτης όταν τρυπάει ένα δέντρο και από εκεί πήρε το ονομά του;


Μήπως θέλουν να μας "ελέγξουν" με το καιρό;
The End;...
or WE END;...