MENU

Οι εξελίξεις στην Ευρώπη θα είναι πλέον ραγδαίες με αποκορύφωμα την διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με τον Ντόναλτ Τραμπ στο τιμόνι των ΗΠΑ είναι πλέον ανοικτός ο πόλεμος Ουάσιγκτον Βερολίνου,αφού θεωρεί υπεύθυνη την Γερμανία για το έλλειμμα τον Ηνωμένων Πολιτειών.
 Χαιρέτησε το BREXIT που έφερε την πλήρη επανασυγκόλιση των σχέσεων Ουάσιγκτον Λονδίνου και ευχήθηκε να φύγουν και άλλες χώρες από αυτόν τον Γερμανοκρατούμενο σχηματισμό, που έχει υποδουλώσει τους Ευρωπαϊκούς λαούς.
Και είναι μαθηματικά βέβαιο ότι τον άξονα Ουάσιγκτον Λονδίνου αλλά και Μόσχας θα ακολουθήσουν και άλλες χώρες.
Ο επιθανάτιος ρόγχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει ήδη αρχίσει και το Βερολίνο καταλαβαίνει τι έρχεται.



Ταυτόχρονα ΗΠΑ και Μεγάλη Βρεττανία προειδοποιούν τον άξονα της Γερμανικής οικονομίας, την Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία για εμπορικό αποκλεισμό και επιβολή δασμών, καθώς και στα υπόλοιπα προϊόντα της Γερμανικής οικονομίας.
Παράλληλα η Μεγάλη Βρετανία με την πλήρη στήριξη του νέου πλανητάρχη ετοιμάζεται για πολύ σκληρό BREXIT, προειδοποιώντας ανοικτά τους Γερμανούς ότι αν δεν βρεθεί λύση για την οικονομική συνεργασία της εξωευρωπαϊκής Αγγλίας με τις Βρυξέλλες, θα μετατρέψει την χώρα σε οικονομικό παράδεισο για όλα τα Ευρωπαϊκά επενδυτικά και μη  κεφάλαια,προσδοκώντας ακόμη και εισροή κεφαλαίων και από άλλες χώρες του πλανήτη.
Όσο αφορά τώρα για την τύχη της Ελλάδας σε αυτόν τον πλέον ανοικτό πόλεμο  εξαρτάται από αυτά που θα συμβούν σε άλλες χώρες. 
Γιατί όπως φαίνεται εμείς εδώ θα παραμείνουμε με συμπεριφορά Γερμανοτσολιάδων υποταγμένοι στην εισαγόμενη Γερμανική νομοθεσία, με αποτέλεσμα την αποτέφρωση της Ελληνικής κοινωνίας και ως ένα νέο Άουσβιτς την ομαδική γενοκτονία.
Την στιγμή που όλες οι μεγάλες δυνάμεις στρέφονται εναντίον του Βερολίνου σε έναν γιγαντιαίο οικονομικό πόλεμο
εμείς θα παραμείνουμε οι Φιλλιπινέζες  του ψυχικά ανάπηρου Σόιμλε,παραδίδοντας τον δημόσιο και ιδιωτικό πλούτο της Ελλάδας σε αυτά τα καθίκια που μετέτρεψαν την πολιτισμένη Ευρώπη σε Γερμανοκρατούμενη Ευρώπη.

Είναι προφανές πως η Ελλάδα δεν είναι πια  δημοκρατία, το Σύνταγμα έχει αντικατασταθεί από το Μνημόνιο, η Βουλή δεν έχει λόγο ύπαρξης, αφού οι νομοθεσία είναι εισαγόμενη από τους δολοφόνους του Ελληνικού λαού.


Είναι προφανές ότι εμείς θα συνεχίζουμε να αιμοδοτούμε την Γερμανική οικονομία ενώ βαίνουμε πλέον σε ραγδαίες εξελίξεις.  
Οι  μεγάλες δυνάμεις, ΗΠΑ Αγγλία Ρωσία είναι προφανές ότι θα συνθλίψουν  τον Γερμανικό άξονα θεωρώντας ότι αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη είναι το τέταρτο οικονομικό Ράιχ, ότι είναι κατοχή.
Η Ευρώπη έχει μετατραπεί σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης, σε ένα μηχανισμό φοροείσπραξης υπέρ των Γερμανών
Συνέπεια όλων αυτών βεβαίως θα είναι τα Ευρωπαϊκά κράτη να γυρίσουν σε εθνικά νομίσματα σημαίνοντας έτσι την οριστική διάλυση της Ευρώπης με πρωταγωνιστές σύμφωνα και με την προφητεία του Αγίου Παϊσίου τις ΗΠΑ και Μεγάλη Βρεττανία.