MENU

Ο ληστής επέστρεψε στην ντουλάπα

Σάλος έχει ξεσπάσει με τον ληστή που κρύφτηκε στην ντουλάπα του διαμερίσματος στο Παλαιό Φάληρο και βγήκε μετά από 14 ώρες, αφού πρώτα έχεσε μέσα στην ντουλάπα.
 Σαν να μην έφτανε το φιάσκο των αστυνομικών που ξέχασαν να κάνουν έλεγχο στο διαμέρισμα που έγινε η ληστεία -με αποτέλεσμα ο κακοποιός να μείνει κρυμμένος στην ντουλάπα 14 ώρες και να διαφύγει ανενόχλητος-, ο ληστής επέστρεψε στο διαμέρισμα.

Οκτώ ώρες αφού βγήκε από την ντουλάπα, ο ληστής επέστρεψε στο διαμέρισμα και ζήτησε από την 66χρονη να του φτιάξει έναν καφέ.

Στη συνέχεια, ο ληστής πήγε στην ντουλάπα που είχε κρυφτεί και έβαλε κάμφορα και λεβάντα.

Η έκπληκτη γυναίκα άκουσε τον ληστή να της λέει πως η ναφθαλίνη είναι επικίνδυνη για την υγεία και πως κανονικά θα έπρεπε να της κάνει μήνυση γιατί κόντεψε να τα τινάξει 14 ώρες μέσα στις ναφθαλίνες.

Ο ληστής έδειξε στην 66χρονη και ένα πουλόβερ της το οποίο το είχε φάει ο σκόρος.

Οι οικολογικές ευαισθησίες του ληστή άφησαν άφωνη την 66χρονη, η οποία -για να τον ευχαριστήσει- του έδωσε τα χρυσαφικά τα οποία δεν μπόρεσε να της κλέψει χτες.

Επίσης, η γυναίκα είπε στον ληστή πως, όποτε θέλει, μπορεί να έρχεται να κόβει έναν υπνάκο στην ντουλάπα.

Ο ληστής ευχαρίστησε την 66χρονη και της άφησε ένα όπλο για να προστατεύει τον εαυτό της, αφού της είπε πως ο κόσμος έχει χαλάσει πια και δεν είναι σαν τα παλιά τα χρόνια που οι άνθρωποι σέβονταν.