MENU

Σφοδρή επίθεση Ν.Τραμπ στον μουσουλμάνο δήμαρχο του Λονδίνου που δήλωσε μετά την σφαγή «Μην ανησυχείτε»

Γράφει: Γιάννης Πετρίδης,Σφοδρή επίθεση στον «ιερέα της πολυπολιτισμικότητας» και της παγκοσμιοποίησης, μουσουλμάνο δήμαρχο του Λονδίνου Σαντίκ Καν,  εξαπέλυσε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με αφορμή την δήλωσή του «Αυτά συμβαίνουν, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»στην οποία προέβη ο δήμαρχος μετά το μακελειό στο Λονδίνο.

«Τουλάχιστον 7 νεκροί και 48 τραυματίες σε τρομοκρατική επίθεση και ο δήμαρχος του Λονδίνου λέει πως «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας γιατί αυτά συμβαίνουν»!'».

Ο δήμαρχος του Λονδίνου Σαντίκ Καν – ο οποίος εξελέγη πέρυσι και είναι ο πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος μεγάλης δυτικής πρωτεύουσας – είχε δηλώσει νωρίτερα πως οι Βρετανοί δεν πρέπει να ανησυχήσουν βλέποντας μια αυξημένη αστυνομική παρουσία στους δρόμους του Λονδίνου μετά την επίθεση.


Ο Σ.Καν σφοδρός πολέμιος του Brexit είχε απειλήσει να… αποσχιστεί το Λονδίνο από την Βρετανία όταν ο βρετανικός λαός ψήφισε την έξοδο από την ΕΕ και τώρα «σφυρίζει αδιάφορα»

Ο Ν.Τραμπ κάλεσε σήμερα τους πολίτες του κόσμου να σταματήσουν να καταπίνουν αμάσητη την καραμέλα της «πολιτικής ορθότητας» ώστε να διασφαλίσουν την ασφάλειά τους.

«Πρέπει να σταματήσουμε τα περί πολιτικής ορθότητας και να ασχοληθούμε με την ασφάλεια του λαού μας», έγραψε σήμερα το πρωί ο Τραμπ. «Αν δεν φανουμε έξυπνοι, το πράγμα θα χειροτερέψει»..

pronews.gr