MENU

Η προπαγάνδα της Δύσης κατά του Κατάρ και η ανύπαρκτη ξανά ΕΕ!

Του Χρήστου Καπούτση,Η προπαγάνδα της Δύσης (ΗΠΑ, ΝΑΤΟ, Ε.Ε.) για την διασύνδεση του ΚΑΤΑΡ με τον ISIS, «φοράει» μπούργκα, για να κρύψει τα πραγματικά αίτια της απομόνωσης του Εμιράτου. Μπλέκουν σκοπίμως το ΚΑΤΑΡ και διατείνονται, ότι δήθεν έχει σχέσεις με τον ISIS και τη διεθνή τρομοκρατία. Παράλληλα, αναδεικνύουν σε τιμητή τη Σαουδική Αραβία, που αποδεδειγμένα Σαουδαράβες Κροίσοι επενδύουν δισεκ. Δολάρια σε πολυάριθμες τρομοκρατικές ισλαμο-φασιστικές οργανώσεις ανά τον κόσμο.

Είναι πασίγνωστο ότι, η Σαουδική Αραβία και η Τουρκία ήταν και είναι(;) οι βασικοί χρηματοδότες του ISIS, της ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ και της ΑΛ-ΝΟΥΣΤΡΑ, στον πόλεμο κατά του Άσαντ στην Συρία.

Και ο ανεκδιήγητος πολιτικός αλλά ικανός επιχειρηματίας Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντ. ΤΡΑΜΠ «τουιταρι» υπερήφανος για την ανάμειξή του στη ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, που προκάλεσε το πρόβλημα με το ΚΑΤΑΡ!

Φυσικά το πρόβλημα είναι τα αμύθητα πλούτη του ΚΑΤΑΡ, οι μεγάλες επενδύσεις του σε ΗΠΑ και Ευρώπη , τα τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου που διαθέτει το Εμιράτο, καθώς και μια υποτυπώδης προσπάθεια για αποκατάσταση των σχέσεών του με το ΙΡΑΝ, με πιθανή την αυτονόμησή του από τον οικονομικό εναγκαλισμό των Δυτικών πολυεθνικών. Ήδη Δυτικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να γίνει στρατιωτική επέμβαση στο ΚΑΤΑΡ, των συμμάχων της Σαουδικής Αραβίας (ΗΠΑ, ΙΣΡΑΗΛ, ΚΑΝΑΔΑΣ, ΑΙΓΥΠΤΟΣ, σε συνεργασία με το ΝΑΤΟ), ώστε να χτυπηθεί η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΊΑ!! Δεν αποκλείεται , ο κύριος στόχος να μην είναι τελικά το ΚΑΤΑΡ ή όχι μόνο το ΚΑΤΑΡ και οι επενδύσεις του, αλλά το ΙΡΑΝ. Η κατάσταση περιπλέκεται και μάλιστα πολύ άσχημα.

Ερώτηση: Τι κάνει η Ε.Ε.; Παραμένει ανύπαρκτη και απλά ακολουθεί τις επιλογές της αμερικανικής διπλωματίας τις οποίες και χρηματοδοτεί! Τα παραδείγματα του ΙΡΑΚ και της Λιβύης, δεν ήταν αρκετά διδακτικά για τους απατεώνες πολεμοκάπηλους του βιομηχανικού και τραπεζικού συστήματος της πολιτισμένης Δύσης.
 Ή έχουν καταλήξει σε επιλεκτικά και άκρως ιδιοτελή συμπεράσματα, συνυφασμένα με «στυγνά» οικονομικά συμφέροντα. Αλλά και η απάθεια της Διεθνούς Κοινότητας , της αποχαυνωμένης λόγω της εμετικής προπαγάνδας των ΜΜΕ, παραμένει ακόμη το ισχυρό όπλο των εξωνημένων πολιτικών ηγεσιών της Δύσης, των υπαλλήλων των μεγαλοεπιχειρηματιών του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος.