MENU

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πολιτικού φορέα «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ» στην πόλη του Βόλου.

Το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 στην κατάμεστη αίθουσα “Forum” του Ξενοδοχείου ΠΑΡΚ έγινε από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ» η παρουσίαση των βασικών πολιτικών της θέσεων.
 Ο πολιτικός επιστήμων – διεθνολόγος, κ. Ιωάννης Μήτσιος έκανε την αρχική παρουσίαση της παράταξης και στη συνέχεια χαιρετισμό απεύθυναν ο δικηγόρος και επίκουρος καθηγητής ιστορίας του πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. Νικόλαος Βασιλειάδης και ο αντιστράτηγος (ε.α.) και επίτιμος διοικητής της 1ης μεραρχίας ειδικών δυνάμεων κ. Ιωάννης Δρακωνάκης.

Στη συνέχεια ο οικονομολόγος – εφοριακός, πρόεδρος του συλλόγου εφοριακών Δυτικής Μακεδονίας κ. Ηλίας Ευαγγελόπουλος ανέπτυξε τις βασικές πολιτικές θέσεις του κόμματος.

Ο αντιστράτηγος (ε.α.) και επίτιμος Α’ υπαρχηγός ΓΕΣ κ. Νικόλαος Ταμουρίδης αναφέρθηκε στους λόγους δημιουργίας της «ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ» και ανέλυσε την αναγκαιότητα στήριξης της από τον ελληνικό λαό, ως η μοναδική πολιτική επιλογή ανατροπής του διεφθαρμένου εγχώριου πολιτικού συστήματος.

Ακολούθησαν ερωτήσεις από το κοινό που απαντήθηκαν από τα μέλη της διοικούσας επιτροπής.

Μεγάλος ενθουσιασμός και εμφανής ικανοποίηση επικράτησε στο τέλος της εκδήλωσης από όσους παρευρέθηκαν σε αυτήν. Μπορούμε πλέον να πούμε με βεβαιότητα ότι το μόλις οκτώ μηνών κόμμα άρχισε να δημιουργεί το πολιτικό ρεύμα που θα καθαρίσει τον κόπρο του Αυγεία στη χώρα μας.

Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου ήταν ουσιαστικά η απάντηση του και μια μαχαιριά στην καρδιά των πεμπτοφαλαγγιτών που έχουν ανέλθει στην εξουσία της χώρας και προσωπικά στον πρωθυπουργό ο οποίος με περισσό κομπασμό σε πρόσφατη συνέντευξή του, δήλωσε ότι όλες αυτές οι ανωμαλίες που νομοθετεί η κυβέρνησή του μαζί με τους λοιπούς συμπολιτευόμενους και αντιπολιτευόμενους συνοδοιπόρους της, ήρθαν για να μείνουν και δεν πρόκειται στο μέλλον να ανατραπούν. Ο ελληνικός λαός είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει σε μια μειοψηφία χαλασμένων μυαλών να διαλύσει την χώρα.

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τα σχετικά βίντεο από την εκδήλωση.

Δείτε εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=3ZvvIwSRjzI&feature=youtu.be








Photo Gallery


















Video