MENU

Όσο ο ‘Ελληνας δεν αντιδρά στην αριστερή Χάρυβδη του 24% ΦΠΑ στο “πιάτο” του…

…. τόσο πιο αισχρή θα μεταμορφώνεται η αριστερή μαφία, ρουφώντας ότι δεν μπόρεσαν να αρπάξουν με βία τα 8 χρόνια τρομοκρατίας τα καθάρματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΟΥΔΟΥ με τον αμερικάνο οικονομικό εκτελεστή της Ελλάδας, τον ΓΑΠ!

Εκτελούν καθημερινά αρπάζοντας με την βία το φαγητό από το πιάτο μας με 24% ΦΠΑ…οι οικονομικοί εκτελεστές της Ελλάδας δεν έχουν χρώμα και πολιτική παράταξη…η μαφία είναι τόσα έξυπνα οργανωμένη που σε κάνουν να πιστεύεις ότι έχεις επιλογές…η μοναδική επιλογή που έχεις είναι η Σκύλα ή η Χάρυβδη.

Στο 1 ευρώ που έχεις για να ζήσεις ανθρώπινα…όπως θα έπρεπε κάθε άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη… η αριστερή μαφία φουφάει το 1/4 της αξίας του…στα 10 ευρώ έχει αρπάξει 2,50 ευρώ από το πιάτο μας…

Στα 100 ευρώ της διατροφής μας η αριστερή Χάρυβδη ρουφάει τα 25…αν σκεφτείτε ότι για πολλούς Έλληνες ο μηνιαίος μισθός κυμαίνεται στα 450-800 ευρώ…χρειάζεται γύρω στα 600-700 μόνο στο φαγητό, για να αρπάξουν οι οικονομικοί εκτελεστές γύρω στα 125-150…στον ήδη φορολογημένο μισθό.


Είδη διατροφής όπως είναι τα επόμενα έγιναν είδος πολυτελείας…
– Μοσχαρίσιο κρέας, ζάχαρη, ξίδι, αλάτι, ρίγανη, καφές, κακάο, αλλαντικά, ζαχαρώδη και ζαχαρωτά, πατατάκια, ποπ κορν, γαριδάκια, τσίχλες, κράκερ, μπαχαρικά, προψημένο ψωμί, προμαγειρεμένα φαγητά, ψωμί τοστ, φρυγανιές-παξιμάδια, ηλιέλαια, σογιέλαια, καλαμποκέλαια, λιπαρές ουσίες (μαργαρίνες κ.λπ.), κονσέρβες, τοματοπολτοί, αναψυκτικά χυμοί και ποτά, όλα τα μαγειρεμένα φαγητά και λοιπά είδη που σερβίρονται σε εστιατόρια, ταβέρνες, ψητοπωλεία, ουζερί, οινομαγειρεία, ζαχαροπλαστεία, καφετέριες, σνακ μπαρ, κυλικεία, φαστφουντάδικα και καντίνες.

Η μοναδική επιλογή που έχεις είναι η Σκύλα ή η Χάρυβδη!!!

Διάλεξε και πάρε… άφησε όμως την σκέψη ελεύθερη να βρει την έξοδο της λύτρωσης του Έλληνα γιατί τα θεριά μόνο Έλληνες τα μάχονται για να βγουν ως οι τελικοί νικητές!!!

Αναρτήθηκε από karistrinews