MENU

Το ότι θα φύγει πρώτα η Ελληνική Πρεσβεία από την Άγκυρα και δε θα ξαναγυρίσει σημαίνει το τέλος της Τουρκίας

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας,Την στιγμή που ξεδιπλώνεται έμπροσθεν μας η μαρτυρία- προφητεία του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ που δόθηκε το 1990 και αναδείχτηκε στις 23 Σεπτεμβρίου του 2012 ότι
 « … Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη.
Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί
Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!» http://topothoumeno.blogspot.gr/
Το βιώνουμε ήδη με την σύλληψη των δυο στρατιωτικών μας εν υπηρεσία από τους τούρκους στον Έβρο.
Οι πνευματοκίνητοι λόγοι του ΑΓΙΟΥ ΠΑΣΙΟΥ εκπληρώνονται στο ακέραιο και για τις ημέρες μας είναι ένας πολύτιμος πνευματικός οδηγός.
Ο Ουρανός δεν νοιάζεται τόσο για την εκπλήρωση των προφητειών όσο για την έναρξη και την εκπλήρωση της πραγματικής μετάνοιας μας.
Και αυτό είναι το ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ και έπεται το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ.
Η προφητεία πρέπει να έχει παιδαγωγικό και σωστικό χαρακτήρα για να έχει ΟΡΘΟΔΟΞΗ υπόσταση.
Η πολυθρύλητη όμως παρακάτω μαρτυρία- ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ είναι καθ οδόν με όλα τα καταιγιστικά που βιώνουμε και πρόκειται να βιώσουμε
« Την άνοιξη του 1987 επισκέφθηκα τον γέροντα Παϊσιο στο κελλί του, στην Παναγούδα. Προβληματισμένος,
τον ρώτησα αν θα γινόταν πόλεμος με την Τουρκία και μου είπε, ότι
«όταν θα δούμε την Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία, και η Τουρκία να παίρνει την πρεσβεία της από την Αθήνα,
τότε θα πρέπει να πούμε «Ταίς πρεσβείαις τής Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς…»
Γεώργιος Γιάννου, αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας
(Βιβλίο «ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ, Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994»)
Το γεγονός σύμφωνα με τα παραπάνω λεγόμενα ότι η Ελλάδα θα πάρει πρώτα την Πρεσβεία της από την Άγκυρα και όχι πρώτα η Τουρκία την Πρεσβεία της από την Αθήνα , σημαίνει:
Α. Το ανυποχώρητο της τουρκικής πλευράς να δημιουργεί συνεχόμενα επεισόδια εις βάρος μας βλ. Ιμια με εμβολισμό του ΓΑΥΔΟΣ και αιχμαλωσία Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο , στήσιμο NAVTEX και άλλες πολλές εκπλήξεις.
Β. Την βιασύνη των τούρκων να πάρουν την ενεργειακή αντιπαροχή τους στο ΑΙΓΑΙΟ και στην Κυπριακή ΑΟΖ εν όψει της δραματικής επιδείνωσης των οικονομικών μεγεθών τους.
Γ. την πρόθεση της τουρκικής πλευράς να ισχυροποιήσει τις θέσεις της εν όψει των αλλαγών των συνόρων στα Δυτικά Βαλκάνια και στην Βόρεια Συρία- Ιράκ.
Η νεοθωμανική πολιτική των γειτόνων αναλαμβάνει όλα τα ρίσκα παίζοντας με τους ισχυρούς της γης και αυτό σημαίνει ότι δεν θα μακροημερεύσει .
Όμως στα μεγάλα αυτά γεωπολιτικά παίγνια η Ελλάδα είναι το τυράκι στην φάκα και μάλιστα τυράκι καλά ωριμασμένο με οκτώ χρόνια μνημονίων.
Τούρκοι και τοκογλύφοι καλώς συντονίστηκαν και μας παίζουν …
Ζητείται ελπίδα μέσα από αυτόν τον ορυμαγδό που έρχεται;
Υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ
« Όμως, αν και γίνεται τέτοιο βράσιμο, νιώθω μέσα μου μια παρηγοριά, μια σιγουριά.
Μπορεί να ξεράθηκε η ελιά, αλλά θα πετάξει νέα βλαστάρια. Υπάρχει μια μερίδα Χριστιανών, στους οποίους αναπαύεται ο Θεός.
Υπάρχουν ακόμη οι άνθρωποι του Θεού, οι άνθρωποι της προσευχής, και ο Καλός Θεός μας ανέχεται, και πάλι θα οικονομήσει τα πράγματα.
Αυτοί οι άνθρωποι της προσευχής μας δίνουν ελπίδα.
Μη φοβάσθε.
Περάσαμε σαν έθνος τόσες μπόρες και δεν χαθήκαμε, και θα φοβηθούμε την θύελλα που πάει να ξεσπάσει; Ούτε και τώρα θα χαθούμε. Ο Θεός μας αγαπά. Ο άνθρωπος έχει μέσα του κρυμμένη δύναμη για ώρα ανάγκης. Θα είναι λίγα τα δύσκολα χρόνια. Μια μπόρα θα είναι.» Από το βιβλίο ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΛΟΓΟΙ Β΄: «Πνευματική αφύπνιση», ΙΕΡΟΝ ΗΣΥΧΑΣΤΗΡΙΟΝ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ» ΣΟΥΡΩΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που διεθνολόγοι τόνισαν πρόσφατα ότι πρέπει να ετοιμαστεί ο Ελληνικός Λαός ψυχολογικά για επικείμενη εμπλοκή με την Ελλάδα.
Να γιατί οφείλουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη στον ΑΓΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ του Έθνους μας ΟΣΙΟ ΠΑΙΣΙΟ που τόσα χρόνια με τους λόγους του υποστηρίζει όχι μόνο ψυχολογικά αλλά και πνευματικά όσα αναφορά τα επερχόμενα σε σχέση με την ΜΕΤΑΝΟΙΑ μας.
Σε λίγο θα πάρει το ενεργειακό ΑΙΓΑΙΟ φωτιά από άκρη σε άκρη , ακολουθούν τα ΣΤΕΝΑ και η Αν . Μεσόγειος
Και τότε μέχρι και οι αδιάφοροι θα φωνάζουν «Ταίς πρεσβείαις τής Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς…»
Ανέκδοτη μαρτυρία του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ στην Παναγούδα το 1990
« Μου λέει ο γέροντας “θα σου πω… Εγώ μου λέει δεν θα το δω, εσύ θα το δεις. Θα γίνει επί των ημερών σου! Εσύ θα το ζήσεις το γεγονός αυτό… Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη.
Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο το οποίο δεν θα μπορεί να λυθεί. Τότε όμως οι δήθεν «φίλοι» μας θα βοηθήσουν την Ελλάδα μας αλλά στην ουσία αυτοί θα έχουν το μυαλό τους στα Δαρδανέλια και στην Ευρωπαϊκή Τουρκία.
Από εκεί θα αρχίσει, από την Θράκη!”.
Τον ρωτάω “εμείς θα λάβουμε μέρος σε ό,τι γίνει;”
“Όχι!”, μου λέει. “Εμείς θα φτάσουμε μέχρι το σημείο της γενικής επιστράτευσης.
Χάρην των μικρών των παιδιών, των μοναχών και άλλων που προσεύχονται ο Θεός θα μας λυπηθεί και δεν θα μας αφήσει να λάβουμε μέρος στον πόλεμο που θα γίνει.
Θα την πατήσουν αυτοί οι δήθεν «φίλοι» μας και οι άλλοι…”» ΗΓΓΙΚΕΝ 23 Σεπτεμβρίου 2012 http://topothoumeno.blogspot.gr/
Όποιος συγκρουστεί με την Ελλάδα αυτήν την ώρα που την έριξαν στην σκάλα του κακού θα πάθει μεγάλη ζημιά.
Η ΕΛΛΑΔΑ που αδίκησαν και θέλουν να την εξαφανίσουν δεν είναι μόνο μια απλή υπόθεση εθνικής υπόστασης αλλά μια Παγκόσμια Πολιτισμική Έννοια φορτωμένη με αθάνατους πνευματικούς σπόρους γνώσης, παράδοσης και ΖΩΗΣ πραγματικής , γι αυτό θα είναι και βαριά την ώρα της σύγκρουσης με τους Βαρβάρους.
Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Αναρτήθηκε από kapistrinews