MENU

ΠΑΝΑΝΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝ : Το θερμό ελληνοτουρκικό επεισόδιο θα γίνει γιατί τους συμφέρει όλους

Ας δούμε λοιπόν κάποιους ‘’χειροπιαστούς’’ λόγους που οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα:
-Γιατί το θέλει η Γερμανία προκειμένου να δικαιολογήσει την κατάρρευση των ελληνικών τραπεζών και την σχεδιαζόμενη
 επίσημη διάλυση της οικονομίας. Παρακολουθήστε τη ραγδαία αύξηση του ιδιωτικού χρέους προς το κράτος, την υποχώρηση των εσόδων αλλά το τέλος του ‘’προγράμματος’’ πολύ σύντομα, δηλαδή των ‘’δόσεων’’ ….. Ολική κατάρρευση θα συμβεί…. Παρακολουθήστε τελευταία πόσο συχνά έχει
δημοσιεύσει άρθρα ο γερμανικός τύπος στα οποία σημειώνουν τη βεβαιότητα τους για ένα θερμό επεισόδιο.
-Και πάλι γιατί το θέλει η Γερμανία προκειμένου να πάρει ένα μεγάλο κομμάτι του ορυκτού πλούτου ο παντοτινός σύμμαχος της η Τουρκία και έτσι να ωφεληθεί και η ίδια δια της πλαγίας οδού. Έτσι κι αλλιώς οι αμερικανοί ΔΕΝ πρόκειται να την αφήσουν  να πάρει μερίδιο. Ο ρολος της στην Ελλάδα τέλειωσε…
-Γιατί το θέλει ο Ερντογάν για πολιτικούς λόγους αλλά και για την υστεροφημία του. Αν χάσει τις εκλογές είναι σίγουρο ότι θα μπει φυλακή με τα σκάνδαλα που του έχουν φυλαγμένα οι αμερικανοί. Ένα θερμό επεισόδιο με τυχόν τουρκική υπεροχή θα του δώσει τρομακτική πολιτική ισχύ αλλά και προσωπική επιβίωση.
-Γιατί το θέλει όλος ο πολιτικός και στρατιωτικός κόσμος της Τουρκίας καθως νομίζουν ότι έγιναν ‘’υπερδύναμη’’…. Και καθως ο πλούτος της ελληνικής ΑΟΖ είναι αξίας τρισεκατομμυρίων ΔΕΝ πρόκειται να ησυχάσουν αν δεν βάλουν στο χέρι ένα μεγάλο μέρος αυτής. Επιθυμούν επίσης με αυτό τον  τρόπο να ακυρώσουν τον αγωγό East Med ο οποίος βγάζει την Τουρκία από το παιχνίδι των αγωγών.
-Γιατί το θέλουν οι αμερικανοί προκειμένου να ρίξουν/εξαφανησουν πολιτικά η και βιολογικά τον Ερντογάν με όχημα την Ελλάδα και να διορίσουν φιλονατοϊκή κυβέρνηση φέρνοντας την Τουρκία πίσω στο μαντρί του ΝΑΤΟ. Επιπλέον είναι γνωστό ότι όλος ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας είναι πια στα χέρια των αμερικανων επομένως δεν πρόκειται να ανεχτούν άλλο την παρεμπόδιση της Τουρκίας για την εκμετάλλευση του.
-Γιατί και πάλι το θέλουν οι αμερικανοί προκειμένου να υποταxθεi και να φοβηθεί πλήρως ο ελληνικός λαός και έτσι να τριχοτομήσουν τη χωρα μέσω ‘’διπλωματίας’’ και μόνο  χωρίς να ‘’ανοίξει μύτη’’…. Σκόπια, Μεγάλη Αλβανία και Αιγαίο…
-Γιατί το θέλουν οι ρώσοι προκειμένου να σταματήσουν οι ενέργειες ανακήρυξης της ελληνικής ΑΟΖ και τη δρομολόγηση της εξόρυξης του ορυκτού της πλούτου. Φυσικά αυτό συνεπάγεται και ακύρωση του αγωγού East Med ο οποίος είναι καταστροφικός για τα συμφεροντα της Ρωσίας και της Τουρκίας. Η δημιουργία του και η εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου θα βγάλει τη Ρωσία από την τροφοδοσία της Ευρώπης σε αέριο όπου μέχρι τώρα μονοπωλούσε. Αυτό φυσικά αποτελεί μέγιστη οικονομική αλλά και γεωπολιτική ζημιά για τη Ρωσία…. ΔΕΝ πρόκειται λοιπόν να το ανεχτεί…
-Γιατί το θέλουν οι γάλοι για να μας πουλήσουν φρεγάτες και αεροπλάνα και να μας προσεγγίσουν πιο στενά διπλωματικά ώστε να αποκτήσουν γαλλικές εταιρείες δικαιώματα στην εξόρυξη του ελληνικού ορυκτού πλούτοι.
-Γιατί το θέλουν οι Ισραηλινοί λόγο της πολιτικής διαμάχης τους με τους τούρκους αλλά και την προσπάθεια αυτών να ακυρώσουν τον αγωγό East Med βλάπτοντας έτσι τα συμφεροντα του Ισραήλ.
-Γιατί το θέλουν και οι μασόνοι που κυβερνούν προκειμένου και αυτοι να κρυφτούν πίσω του σαν αιτία της διάλυσης της οικονομίας αλλά και κάλυψης της προδοσίας τους (έτσι νομίζουν βέβαια…) … Αυτό ενισχύεται και από την υποστήριξη των αμερικανων στην παρούσα φάση λόγο της συμμαχίας Ερντογάν – Ρωσίας. Σε περίπτωση νικηφόρου για την Ελλάδα θερμού επεισοδίου ελέω Αμερικής και Ισραήλ οι ‘’για πάντα στα τέσσερα’’ θα ενισχυθούν πολιτικά ενόψει εκλογών τις οποίες και θα προκηρύξουν πολύ σύντομα λόγο οικονομικού Αρμαγεδώνα νέων μέτρων που έχουν ψηφίσει αλλά και λόγο της έλλειψης ρευστότητας του κράτους.
-Γιατί το θέλουν όλοι οι τοκογλύφοι οποιασδήποτε εθνικότητας που έχει δανείσει με ενέχυρο τη χωρα…. Γιατί έτσι θα αρπάξουν ότι απέμεινε νομότυπα…
Σε όλα τα παραπάνω να προσθέσετε δυο πολύ σημαντικά γεγονότα:
-Την αύξηση των ροών των απρόσκλητων μουσαφίρηδων και ειδικά στον Έβρο.
-Την άκρως ύποπτη απόφαση του ΣτΕ σύμφωνα με την οποία όσοι απρόσκλητοι μουσαφίρηδες εισβάλουν στα σύνορα μας από εδώ και εμπρός θα μπορούν να κινούνται ελεύθερα σε όλη την επικράτεια της χώρας!!!! Δεν θα μου κάνει καμία εντύπωση αν ‘’όλως τυχαίως’’ βρεθούν πολλοί από αυτούς στη Θράκη…..
Και τα δυο παραπάνω γεγονότα σε συνδυασμό με τα περίπου πέντε εκατομμύρια απρόσκλητων μουσαφίρηδων που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα αλλά και, κυρίως, ξανάλεω ΚΥΡΙΩΣ, με τις 800.000 αλβανών που βρίσκονται στην Ελλάδα δημιουργούν έντονες υποψίες για προσπάθεια οργανωμένου σχεδίου υπονόμευσης της χώρας και πολύ σύντομης χρονικά δημιουργίας αστάθειας….  Θέλω πολύ σε αυτό το σημείο να μελετήσετε τα παρακάτω άρθρα (τα έχουν πολλά ιστιολόγια στο διαδίκτυο) σε συνδυασμό με αυτά που σας αναφέρω:

Αυτός είναι ο χάρτης των HOT SPOT της Αττικής – Τι το περίεργο βλέπετε;

(Τούρκοι στρατιωτικοί ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ σε ΜΚΟ στην Λέσβο)
(Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ)

Αν λοιπόν κάποιος μελετήσει όλα αυτά και σκεφτεί με νηφαλιότητα είναι εύκολο να καταλάβει τι μας έχουν ετοιμάσει. Ένα θερμό επεισόδιο… ακολουθούμενο από πλήρη κατάρρευση της οικονομίας…. και ‘’αυθόρμητο’’ ξεσηκωμό όλων των αλλόθρησκων, πεινασμένων αλλά και των ελληνοποιημένων ΕΧΘΡΩΝ της πατρίδας μας  θα οδηγήσει σε πλήρη αστάθεια και εθνική καταστροφή τη χωρα μας …… μεγαλύτερη και από την μικρασιατική καταστροφή….
Συμπατριώτες  μου, πρεπει πια να κατανοήσετε όλοι ότι έτσι όπως έχει δημιουργηθεί η κατάσταση δεν υπάρχει αύριο ούτε για τη χωρα ούτε για τους Έλληνες. Η λοιπόν θα προετοιμαστούμε όλοι κατάλληλα για να απαντήσουμε πολύ σύντομα η απλά θα χαθούμε στα σίγουρα χωρίς αντίσταση. Το τι πρέπει να κάνετε όλοι είναι γραμμένο και ειπωμένο από πολλούς.  Για ευκολία σας θα σας θυμίσω άλλο ένα άρθρο:

ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ….

Αναρτήθηκε από kapistrinews