MENU

Τα τουρκικά μέσα ξεκίνησαν τον πόλεμο ανάμεσα σε Ελλάδα-Τουρκία! Διαφημίζουν με χάρτες μέχρι που μπορούν να μας χτυπήσουν με τους πυραύλους τους! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

«Εντάξαμε στο οπλοστάσιο των ενόπλων δυνάμεων μας το τακτικό πυραυλικό συγκρότημα BORA με βεληνεκές μάχης τα 280χλμ, όταν από τη Σμύρνη στην Αθήνα
η απόσταση είναι περίπου 230 χιλιόμετρα» λένε οι Τούρκοι και πλέον απειλούν ανοιχτά.



Τα τουρκικά μέσα μάλιστα παρουσιάζουν χάρτες με την απόσταση από τη Θεσσαλονίκη και από άλλες περιοχές της Ελλάδας για να αποδείξουν ότι μια επιχείρηση κατά της χώρας μας θα έχει σίγουρο αποτέλεσμα χάρη στον τακτικό βαλλιστικό πύραυλο Bora που ανέπτυξε η τουρκική εταιρεία ROKETSAN και εντάχθηκε στην δύναμη του τουρκικού Στρατού.

Eκτός από τον «Bora»,ο οποίος καθοδηγείται προς τον στόχο του με αδρανειακό σύστημα πλοήγησης υποβοηθούμενο από δορυφορικό παγκόσμιο σύστημα προσδιορισμού θέσης (GPS / INS), με αποτέλεσμα να επιτυγχάνει μεγάλη ακρίβεια πλήγματος , υπάρχει και ο Yıldırım-1 με βεληνεκές 150 χλμ, ενώ οι τεχνολογικές εξελίξεις αυτού που παρουσιάστηκαν λίγο αργότερα έχουν βεληνεκές 300 χλμ (Yıldırım-2) και 900 χλμ (Yıldırım-3) αντίστοιχα»…

Σύμφωνα με τον υπουργό Άμυνας της Τουρκίας, η ROKETSAN ξεκίνησε την ανάπτυξη μιας έκδοσης …με μεγαλύτερη φονική εμβέλεια.

Πρόκειται για το γνωστό σύστημα που μας «απειλούσε» ο τουρκικός τύπος πριν καιρό το οποίο φτάνει στην Αθήνα απειλώντας την χώρα μας ξεκάθαρα εφόσον συστοιχίες αυτού του συστήματος τοποθετηθούν στα μικρασιατικά παράλια.

Είναι πλέον θέμα χρόνου να ωριμάσουν και τα υπόλοιπα εξοπλιστικά προγράμματα τους και να έχουν το πάνω χέρι σε περίπτωση που επιλέξουν μια αιφνιδιαστική επίθεση η οποία μπορεί να ξεκινήσει στοχοποιώντας κρίσιμες στρατιωτικές εγκαταστάσεις με το πρώτο κύμα.

Η προσθήκη όμως του πυραύλου Bora στο τουρκικό οπλοστάσιο αναμένεται να δημιουργήσει πολλαπλά προβλήματα για την ελληνική άμυνα με το κυρίαρχο συμπέρασμα ότι έχουμε να κάνουμε πλέον με μια βαλλιστική Τουρκία.



Πηγή: iellada.gr
Αναρτήθηκε από kapistrinews
crashonline