MENU

Γ.Τράγκας: Αντίχριστοι και άθεοι καταργούν την διδαχή της χριστιανικής αρετής και ηθικής στα σχολεία

Είναι σε εξέλιξη μια σαφής προσπάθεια αποτέφρωσης του ελληνοχριστιανισμού και δημιουργίας κατάλληλων συνθηκών για να περάσει η παρέα των εθνομηδενιστών συμφωνίες όπως αυτή του μακεδονικού ή του εκσυγχρονισμού της Λοζάνης με παράδοση τμήματος στο Αιγαίο στους Τούρκους. Αυτό ανέπτυξε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τράγκας στην εκπομπή του Εν Αθήναις στα Παραπολιτικά φμ 90,1.

Συγκεκριμένα είπε:

«H παρέα των εθνομηδενιστών, όπως εκτιμούν πολλοί, δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις κατεδάφισης της εθνικής μας ταυτότητας και αλλαγής των συνόρων, όπως επιθυμούν οι Γερμανοί και άλλα κέντρα του εξωτερικού.

Δεν είναι τυχαίες οι τοποθετήσεις ανθρώπων του Σημίτη και κυρίως του συστήματος Σόρος σε όλα σχεδόν τα υπουργεία.

Ειδικά η περίπτωση Γαβρόγλου και οι πολιτικές επιλογές του, δικαιολογημένα δημιουργούν εκρηκτικό κλίμα στην Ορθόδοξη Εκκλησία και στο χριστεπώνυμο πλήθος.

Αφού με την συμφωνία της Λίμνης αναγνώρισαν τα Σκόπια ως το μακεδονικό έθνος στο κόσμο.

Δηλαδή φτάσαμε στο σημείο εμείς που κατέχουμε πάνω από το 50% γεωγραφικά του εδάφους της Μακεδονίας, να αναγνωρίζουμε ένα μικρό τμήμα του μακεδονικού χώρου που κατοικείται από Σλάβους και Αλβανούς ως η μοναδική Μακεδονία.

Και σήμερα οι εφημερίδες γράφουν ότι το υπουργείο Παιδείας απαγόρευσε στους απογόνους των μακεδονομάχων να επισκεφτούν γυμνάσιο της Θεσσαλονίκης επειδή δεν κρίνεται εκπαιδευτικά κατάλληλη η παρουσία τους. Δηλαδή ο κος Γαβρόγλου θεωρεί ανεπιθύμητο τον Παύλο Μελά στα σχολεία της Μακεδονίας!

Μετά την μεγάλη αυτή προδοσία, η παρέα των εθνομηδενιστών έβαλε νάρκη στα θεμέλια της Ορθοδοξίας, κάτι που το ήθελαν από παλιά κέντρα του εξωτερικού.

Το σχέδιο είναι ο αφελληνισμός της ελληνικής κοινωνίας με την καύση της ιστορίας, τη εξουδετέρωση της επιρροής της Ορθοδόξου Εκκλησίας, την βίαιη μετανάστευση των Ελλήνων λόγω οικονομικών συνθηκών και την εγκατάσταση εδώ εκατοντάδων χιλιάδων ξένων που πολύ εύκολα, μαζί με τους εναπομείναντες Έλληνες, θα δέχονται αλλαγές των συνόρων, τόσο στο Βορρά όσο και στη Θράκη και το Αιγαίο.

Ο Ιερώνυμος σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των περισσοτέρων ιερέων, διέπραξε πράξη μεγάλης προδοσίας και πολλοί λένε ότι τον επηρεάζει το γερμανικό παρελθόν του, όπως και οι σχέσεις του με την οικογένεια του Τσίπρα.

Επικρατεί εκρηκτικό κλίμα εναντίον του σε όλη την Ιεραρχία και φουντώνουν οι αντιδράσεις από Μητροπολίτες και Φανάρι.

Ο Τσίπρας πληγώνει θανάσιμα τη θρησκεία και τη πίστη των Ελλήνων. Σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Θεολόγων, ο κος Ρεράκης, η παρέα των εθνομηδενιστών επιδιώκει διά της βίας να επιβάλλει την ουδετεροθρησκεία.

Τα παιδιά διδάσκονται στα σχολεία ότι ο Χριστός ήταν ένας δάσκαλος, ένας προφήτης κατώτερος του Μωάμεθ. Ότι δεν υπάρχει Θεοτόκος Παναγία, αλλά ανθρωποτόκος.

Στα παιδιά σερβίρεται πλέον ένας πολτός όλων των θρησκειών στον οποίο ο Χριστιανισμός έχει υποδεέστερη θέση. Πρέπει να ξέρουν όλοι και το χριστεπώνυμο πλήθος αλλά και οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας ότι με την ανοχή του Πάνου Καμμένου οι Έλληνες μαθαίνουν πλέον στα σχολεία ότι δεν πολεμούν για τη πίστη, το σταυρό και τη σημαία.

Στα μαθήματα δεν υπάρχει τίποτα που να διδάσκει τον Χριστιανισμό, την πορεία και τα μαρτύρια του Ιησού, τους Αποστόλους και τους Χριστιανούς.

Έχουμε να κάνουμε με αντίχριστους, άθεους που καταργούν την διδαχή της χριστιανικής αρετής και ηθικής στα σχολεία. Είναι μια σαφής προσπάθεια αποτέφρωσης του ελληνοχριστιανισμού και δημιουργίας κατάλληλων συνθηκών για να περάσουν συμφωνίες όπως αυτή του μακεδονικού ή του εκσυγχρονισμού της Λοζάνης με παράδοση τμήματος στο Αιγαίο στους Τούρκους.

Δεν έχει να κάνει με ευρωπαϊκές οδηγίες ή με ντιρεκτίβες της Ευρώπης. Έχει να κάνει με οδηγίες ξένων κέντρων που θέλουν να συρρικνώσουν την Ελλάδα και δημιουργούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τα επόμενα χρόνια.

Χιλιάδες ιερείς βρίσκονται πλέον σε κινητοποίηση και θα πρέπει και το χριστεπώνυμο πλήθος να επαγρυπνεί μετά και από την ανακοίνωση – απάτη ότι θα μεταφερθούν οι Ιερείς σε Ειδικό Ταμείο και η Εκκλησία ουσιαστικά θα μεταβληθεί σε ΜΚΟ.

Ήδη οι Σκοπιανοί άρχισαν χάρη σε Τσίπρα – Καμμένο να φωνάζουν ότι πρέπει να αναγνωριστεί η μακεδονική μειονότητα

Όσοι δούλευαν για τον Σημίτη και όσοι εργάστηκαν για τον Σόρος, διατηρούνται σε διάφορες θέσεις, πλησίον του κυρίου Τσίπρα και σε υπουργεία που είναι αρμόδια για την εξωτερική πολιτική μας και για την Παιδεία μας!

Παραδείγματος χάριν, ο κος Ροζάκης γνωστός για τις απόψεις του σχετικά με το Αιγαίο, όπως μου λένε είναι σε συμβούλιο του υπουργείο Εξωτερικών. Είναι ή δεν είναι;

Μαζί και ο κος Παμπούκης, ο κολλητός του Γιώργου Παπανδρέου.

Όπως αντιλαμβάνεστε παίζονται πολύ επικίνδυνα παιχνίδια εν καιρώ μνημονίου με την κοινωνία λιπόθυμη από τα οικονομικά μέτρα.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών εγκωμιάζει τον Αλέξη Τσίπρα για την πρόεδρο που έφερε στην Ελλάδα αλλά την ίδια ώρα η Γερμανία αγκαλιάζει δυνατά τον κο Ερντογάν και του πουλάει τα καλύτερα υποβρύχια»…

Αναρτήθηκε από kapistrinews