MENU

Ο Φόβος της μάζας είναι όπλο των Εξουσιαστών

Δεν είναι η εξουσία που διαφθείρει τον πολιτικό, είναι ο ίδιος διεφθαρμένος και ασχολείται με την εξουσία. Κάπως έτσι το είπε ο μετρ του είδους Νικολό Μακιαβέλι. Αυτοί οι διεφθαρμένοι κάθε είδους, χρώματος, κόμματος κι αποκόμματος, εξαρτημένοι κι ανεξάρτητοι και κάθε καρυδιάς αποτυχημένο καρύδι, σε καλεί λοιπόν να το ψηφίσεις για να σε σώσει. Όχι, α πα πα, όχι φυσικά, για τα χιλιάρικα που θα εισπράττουν χωρίς να κάνουν τίποτα, όχι δα … ποιος κακόβουλος λέει τέτοιο πράγμα, για να σε σώσουν τρέχουν, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΕΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ... ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ... (ουπς, στον στίβο ήθελα να πω 

Ο ψεύτικος φόβος των μαζανθρώπων είναι η ασφαλέστερη οδός προς την δικτατορία, ολιγαρχία, κομμουνισμό, φασισμό και λοιπά καλούδια της δημοκρατίας τους.

Ένας από τους πρώτους που το πήραν χαμπάρι, ήταν ο Κράσος (Marcus Licineus Crassus), που το ‘χε μαράζι και καημό να κυβερνήσει την Ρώμη, τον 1ο π.κ.ε. αιώνα. Το 70 π.κ.ε. όμως, η Ρώμη ήταν ακόμη δημοκρατία και είχε αυστηρούς κανόνες για το τι μπορούσε και τι ΔΕΝ μπορούσε να κάνει κάποιος που γούσταρε εξουσία.

Ο Κράσος, λοιπόν, σκαρφίστηκε να εκφοβίσει τα ανθρώπινα ζώα της εποχής, για να του δώσει την εξουσία, ακριβώς όπως προσπαθεί να μας φοβίσει το σημερινό κατεστημένο, με το αν πάμε σε εκλογές, θα θεωρηθεί πιστωτικό γεγονός και χίλια δυο άλλα πράγματα, για να τους πούμε, να τους ικετεύσουμε παρακαλώντας τους: «Πάρτε την εξουσία και σώστε μας, και δείτε αν χωράμε κι εμείς κάπου, σε καμιά γωνίτσα».
Ο Κράσος, σκαρφίστηκε έναν αποτελεσματικό τρόπο να εκφοβίσει την μάζα για να του δώσει την εξουσία. Το σχέδιό του απλό και διαχρονικό. Χρησιμοποίησε τον φόβο που έτρεφαν οι Ρωμαίοι για τον Σπάρτακο, που είχε ήδη νικήσει μια στρατιωτική μονάδα.

Ο Σπάρτακος ήξερε (ή δεν ήθελε) ότι δεν μπορούσε να χτυπήσει την Ρώμη. Το μόνο που ήθελε, ήταν να φύγει με τους άνδρες του, ελεύθερος κι αυτός κι εκείνοι. Κανόνισε έναν μικρό μισθοφορικό στόλο για να τον πάρει με την παρέα του σ’ άλλη γη, σ’ άλλα μέρη.

Ο Κράσος, όμως, δεν το ήθελε αυτό. Οχι, δα! Ήθελε να μείνει ο Σπάρτακος, για να εκφοβιστεί και να εκβιαστεί ο μαζάνθρωπος. Πήγε λοιπόν ο Κράσος κι εξαγόρασε τους μισθοφόρους καπετάνιους και τα πληρώματα τους που σάλπαραν, (ο Κράσος ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ρώμης και χαλούσε πολλά εκατομμύρια στις ΜΚΟ της εποχής του για να πετύχει τους σκοπούς του ... κάτσε να δεις ποιόν μου θυμίζει !!!!) αφήνοντας τον Σπάρτακο με τα εισιτήρια στο χέρι! Στην συνέχεια τοποθέτησε δυο λεγεώνες με τέτοιο τρόπο, που ο Σπάρτακος δεν είχε άλλη επιλογή, παρά να επιτεθεί προς την Ρώμη! και μάλιστα κερδίζοντας μερικές μάχες!!!! Ήταν η μόνη ανοικτή διέξοδος.

Ο φραγκάτος κόσμος της Ρώμης τα χρειάστηκε, έκαναν τον Κράσο πραίτορα και σύντομα κυβερνούσε την Ρώμη η τριανδρία Κράσου, Πομπήιου και Ιουλίου Καίσαρα. Από δημοκρατία δηλαδή, η Ρώμη έγινε ολιγαρχία! Και κατόπιν ακολούθησαν οι αυτοκράτορες για την πλήρη εγκαθίδρυση του νέου πολιτικού ολιγαρχικού και δικτατορικού καθεστώτος.





ΣΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΛΕΕΕΕ!!


Τι θυμίζει αυτό το κόλπο του Κράσου σήμερα; Μα αυτό που κάνουν οι σημερινοί Κράσοι, οι Ιούλιοι και οι λακέδες τους.Τρομοκρατούν τον μαζάνθρωπο. Απλή, δοκιμασμένη και διαχρονικά επιτυχημένη συνταγή. Ετσι παπαγαλίζουν οι λακέδες τις εντολες που παίρνουν από τον σύγχρονο Κράσο ...

«Οι Νεοέλληνες δεν είσαστε συνέχεια των αρχαίων προγόνων, αντίθετα εισαστε μπάσταρδοι, είσαστε πτωχευμένοι, είσαστε τεμπέληδες χαραμοφάηδες, ανίκανοι και λαμόγια» !!!

Υπάρχει κανένας που πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να παραμείνει στην ευρωζώνη, χωρίς να σέβεται τους κανόνες της και να τηρεί τις δεσμεύσεις της; Η (σκόπιμη) κρίση με αφορμή την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας πριν καιρό και το τριπάκι "υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για ανεπανόρθωτη ζημιά στην ελληνική οικονομία" η σύγχρονη καραμέλα στο στόμα όλων των λακέδων κάθε κόμματος κι αποκόμματος.

«Δύσκολα τα πράγματα, οι ευρωπαίοι εταίροι ζητούν ακόμη μεγαλύτερες περικοπές και πιέζουν για περικοπές σε μισθούς και συντάξεις» !

«Είναι απαραίτητο να πάρουμε τα μέτρα για να μην καταστραφούμε τελείως και μας πετάξουν εκτός ευρωζώνης. Και τότε θα πεινάσουμε κι εμείς και τα δισέγγονά μας».

Κάθε αποτυχημένος σε οποιοδήποτε επάγγελμα και κάθε ανεπάγγελτος κατεβαίνει (και δεν ανεβαίνει) για δημοτικός, νομαρχιακός ή ευρωπαϊκός λακές. Δηλαδή θα τον χρυσοπληρώνεις ΕΣΥ 8ΜΑΛΑΚΑ για να σε σώσει υπογράφοντας με τυφλό σύστημα ότι του λένε τα μεγάλα αφεντικά του στην Ευρωκαταβόθρα. Πιστεύεις ό,τι σου λένε οι λακέδες που θα πας να ψηφίσεις; Μα λένε ότι τους επιβάλλεται να πουν οι Κρασοι και οι Ιούλιδες. Ψήφισε όποιον λακέ κάνεις κέφι να τον πληρώνεις για να σε σώσει.

Όταν λοιπόν ο απλός αμόρφωτος υποτακτικός, βαριά φορολογούμενος ο μέσος άνθρωπος, η γιαγιά και ο παππούς που έχουν ζήσει στα νιάτα τους παρόμοιες περιόδους εξαθλίωσης, βλέπουν να τους αναλύουν την κατάσταση “έγκριτοι δημοσιογράφοι” και "πολιτικοί με σπουδές και θήτευση σε μεγάλα πανεπιστήμια", πείθονται ότι είμαστε ένα βήμα πριν τον όλεθρο και την καταστροφή και το μόνο που ζητούν είναι να δώσει κάποιος την λύση και να αποφευχθεί η «οικονομική συντέλεια».

«Πάρτε την ρημάδα την εξουσία και σώστε μας».

Ο φόβος της μάζας είναι μεγάλο όπλο, μεγάλη υπόθεση, για να αφεθεί ανεξέλεγκτη από τους εξουσιαστές του μαζάνθρωπου.

Εξ-ουσίας = Εξουσιαστής.

Τρέξε να ψηφίσεις ...

@GYPAS /edwhella
Αναρτήθηκε από kapistrinews
s