MENU

ΠΟΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ «ΙΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ», ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΣΕ ΟΠΛΟ Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΟ HAARP

«Ενώ ο έλεγχος του καιρού με το HAARP έχει κληθεί ως μια θεωρία συνωμοσίας από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους κυβερνητικούς αξιωματούχους, κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης της Γερουσίας την Τετάρτη, ο Ντέιβιντ Γουόκερ, αναπληρωτής βοηθός
 γραμματέας της Πολεμικής Αεροπορίας για την επιστήμη, την τεχνολογία και τη μηχανική, έριξε μια βόμβα σε απάντηση μιας ερώτησης από την Λίζα Μουρκόβσκι σε σχέση με την κατάργηση του 300 εκατομμυρίων δολαρίων πειραματικού προγράμματος HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) στην Gakona αυτό το καλοκαίρι.



Ο Γουόκερ είπε ότι αυτό “δεν είναι ένα πράγμα που έχουμε ανάγκη για το μέλλον» και δεν θα ήταν μια καλή χρήση των ερευνητικών κεφαλαίων της Πολεμικής Αεροπορίας να κρατήσει το HAARP. 

«Προχωράμε με άλλους τρόπους διαχείρισης της ιονόσφαιρας, που το HAARP είχε σχεδιαστεί για να κάνει», είπε. «Για να εγχύσει την ενέργεια στην ιονόσφαιρα και για να είναι σε θέση να την ελέγξει πραγματικά.

Αλλά αυτό το έργο έχει ολοκληρωθεί. ”

Πολλοί πιστεύουν ότι το HAARP έχει δημιουργηθεί και έχει χρησιμοποιηθεί για τον έλεγχο του καιρού, με αρκετή επιρροή ώστε να προκαλεί τυφώνες, ανεμοστρόβιλους και σεισμούς και τα σχόλια, επιφέρουν το ερώτημα αν οι συνωμοσιολόγοι είναι περισσότερο εύστοχοι από ό, τι ο καθένας έχει αναγνωρίσει μέχρι σήμερα ».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας δημόσιος υπάλληλος έχει αναγνωρίσει ότι το HAARP και ο έλεγχος του καιρού δεν είναι μόνο δυνατός, αλλά υπήρξε και συνεχίζει να υπάρχει και χρησιμοποιείται ως ένα «σούπερ όπλο», όπως αποδεικνύεται και το 1997 από τη δήλωση του πρώην υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ William Cohen , όπου είπε:

“Άλλοι [τρομοκράτες] επιδίδονται ακόμη και σε οικολογικού τύπου τρομοκρατίες, όπου μπορούν να αλλάξουν το κλίμα, να προκαλέσουν σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων εξ αποστάσεως με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων …

Οπότε υπάρχει αφθονία από ιδιοφυή μυαλά εκεί έξω που εργάζονται για να βρουν τρόπους με τους οποίους μπορούν να σκορπίσουν τον τρόμο σε άλλα έθνη …

Είναι πραγματικό, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να εντείνουμε τις [αντιτρομοκρατικές] προσπάθειές μας ».

Πιστεύεται ακόμα ότι το HAARP 
είναι απλά μια θεωρία συνωμοσίας, αφού και οι δημόσιοι υπάλληλοι παραδέχονται ότι είναι αλήθεια;
Παρακολουθήστε την ερώτηση και την απάντηση στο παρακάτω βίντεο:


Σχόλιο:
Συντάκτης: Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου (IP: 2.87.45.5, ppp-2-87-45-5.home.otenet.gr) Ηλ. διεύθυνση :chaziteo@t-online.de
ΤΟ «High-frequency Active Auroral Research Programme» “η H.D.A.R.P. (Ερευνητικο Πρόγραμμα Υψηληs Συχνοτηταs Δραστικηs Ακτινοβολιαs)εκπεμπει ακτινοβολιεs και ισχυρηs εντασεωs ηλεκτρομαγνητικα κυματα σε κάθε σημειο του πλανητη μας.
Το τρομακτικο αυτό οπλικο συστημα ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιων αναπτυσσσουν οι ΗΠΑ συστηματικα από το 1987.
Μπορει να προκαλεσει τεραστιεs αλλαγεs στο κλιμα μιαs επιλεγμενηs περιοχηs, διακοπη λειτουργιαs της ηλεκτροδοτισηs μιαs ολοκληρηs περιοχηs, καταστροφή κάθε ηλεκτρικηs και ηλεκτρονικηs συσκευηs σε συγκεκριμενο τοπο, τρυπεs στην Ιονοσφαιρα της γηινηs Ατμοσφαιραs, απιστευτεs εντασεωs κεραυνουs, κυκλωνεs και τυφωνεs, πρωτοφανουs μεγεθουs σεισμουs και αλλα πολλα.
Το συστημα αυτό εντάσσεται σε ένα ευρυτερο σχεδιασμο της «Γεωμηχανικηs».
Η σχεση των «Chemtrails» με το H.A.A.R.P.έγκειται στο γεγονοs, ότι οι ψεκασμοι με οξείδια μεταλλων δημιουργουν αγωγιμοτητα στην γηινη Ατμοσφαιρα, ώστε οι ηλεκτρομαγνητικεs ακτινοβολιεs να μετακινουνται και να κατευθύνονται ευκολα προς την οποια επιθυμητη περιοχή με αποτέλεσμα των ελεγχο των καιρικων φαινομενων.
Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου
Το ιστολόγιό μας εχει αρκετες φορες αναφερει για το θεμα, αλλα οι αλοι ακομα το εντασουν στην προπαγαντα εναντιων της επιστημης ως…ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ και αυτο το κανουν γιατί εχει καλύτερο αποτελεσμα, κουραζει τον εγκεφαλο, το σηνηθηζεις, το εντασεις στα ψεματα, αφου οι ιδιοι το παραδεχοντε αλλα με την δικη τους ερμηνεια, για τα καλα οφελει, οποτε ο εγκεφαλος κουρασμενος το απορηπτη, ως μη ενδιαφερον!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
Γεωμηχανική, Σεισμός στο Μεξικό, Τυφώνας Μαρία, δημοψήφισμα στην Καταλονία και άλλα φρικτά της νέας τάξης.


Διαβάστε
Ρόθτσαιλντ: Είναι αλήθεια ότι ο μόνος φόβος στα σχεδία μου ήταν οι Έλληνες, έτσι με είχε ενημερώσει ο Χερνι Κισιγκερ! Αλλά με μεγάλη εκπλήξει διαπίστωσα ότι δηλώσατε υποταγή με πρωτοφανή δουλικό τρόπο για Έλληνες!
Δυο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, ή εσείς δεν είσαστε Έλληνες ή χώρα που μένετε δεν είναι η Ελλάδα;;;
Αναρτήθηκε από kapistrinews