MENU

Καταρρέει η προπαγάνδα των Σιωνιστών: Δολοφονούν εν ψυχρώ αμάχους!

Οι Σιωνιστές προπαγανδίζουν πως όλα όσα συμβαίνουν στη Λωρίδα της Γάζας είναι ένας πόλεμος..
κατά της τρομοκρατίας. Οι εικόνες όμως που κάνουν το γύρο του κόσμου με τα άψυχα κορμάκια, τις διαμελισμένες γυναίκες και τα συντρίμμια αποδεικνύουν πως πρόκειται ξεκάθαρα για μια σφαγή, μια γενοκτονία, απέναντι στην οποία οι δυνάμεις της δύσης και οι σύμμαχοι των Σιωνιστών κρατούν τα μάτια τους ερμητικά κλειστά!
Οι επιθέσεις που πραγματοποιούν οι ισραηλινές δυνάμεις δεν έχουν καμία σχέση με τις δήθεν στοχευμένες επιχειρήσεις εναντίον της Χαμάς.
Ενδεικτικά σήμερα το πρωί, ισραηλινό τανκ χτύπησε τον τρίτο όροφο του νοσοκομείου Αλ  Άκσα στην κεντρική λωρίδα της Γάζας, σκοτώνοντας τέσσερις και τραυματίζοντας άλλους 16 σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο τρίτος όροφος στέγαζε μια μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς και χειρουργεία. Άλλες οβίδες έπεσαν γύρω από το νοσοκομείο, συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος,  και οι υπεύθυνοι κάλεσαν τον Ερυθρό Σταυρό να τους βοηθήσει να απομακρύνουν τους ασθενείς.
Ένας γιατρός του νοσοκομείου, ο Fayez Zidane, δήλωσε ότι το τανκ χτύπησε τον τρίτο και τον τέταρτο όροφο, καθώς και το χώρο της ρεσεψιόν.
Υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές σχετικά με τον αριθμό των ατόμων που τραυματίστηκαν μετά την επίθεση. Το Reuters κάνει λόγο για 16 τραυματίες, ενώ το ΑΡ αναφέρει ότι υπάρχουν 60 τραυματίες, μεταξύ των οποίων 30 γιατροί.

ΠΗΓΗ