MENU

Kendall Jones: Η Τεξανή τσιρλίντερ που σκοτώνει άγρια θηρία και εξαγριώνει το διαδίκτυο με τις φωτογραφίες της

Ποια είναι η τσιρλίντερ που έχει εξαγριώσει το διαδίκτυο με τις φωτογραφίες της (Pics)

Τη λένε Kendall Jones. Είναι μόλις 19 ετών, τσιρλίντερ στο Texas Tech university όπου και σπουδάζει και το χόμπι της είναι να σκοτώνει άγρια θηρία και στη συνέχεια να ποζάρει μαζί τους.
Το λες και αρρωστημένο χόμπι. Το διαδίκτυο την κατακεραυνώνει και αυτή απολαμβάνει ατάραχη τη δημοσιότητα της.
Η Kendall Jones έχει προκαλέσει παγκόσμια κατακραυγή με τη συνήθεια της. Χρήστες των κοινωνικών δικτύων την αποδοκιμάζουν για το χόμπι της να σκοτώνει ζώα που βρίσκονται υπό εξαφάνιση, αναφέροντας πως το χειρότερο ζώο, είναι η ίδια και όσοι απολαμβάνουν τη λαθροθηρία.
Και δεν έχουν άδικο. Η 19χρονη έχει ανεβάσει στο προφίλ της καρέ με ένα νεκρό λιοντάρι, ένα ρινόκερο, μια αντιλόπη, μια λεοπάρδαλη, έναν ελέφαντα, μια ζέβρα και έναν ιπποπόταμο.

Τι απαντά η ίδια; "Είμαι περήφανη κυνηγός και οικολόγος. Οι κυνηγοί θέλουμε την αύξηση του πληθυσμού των ζώων". Παρόλα αυτά, δεν πείθει.

Εναντίον της έχουν ξεκινήσει δύο καμπάνιες: Η μία είναι στο AVAAZ.org . Η εν λόγω καμπάνια έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 170.000 υπογραφές ανθρώπων, που ζητούν να αποσυρθεί η σελίδα της στο Facebook.




Ζητείται η συλλογή υπογραφών "για χάρη όλων των ζώων, ειδικά αυτών της Αφρικής όπου κυνηγοί πηγαίνουν για να σκοτώσουν ζώα για την ευχαρίστηση τους".

Δείτε την καμπάνια ΕΔΩ



Το άλλο ψήφισμα γίνεται στην ιστοσελίδα change.org και ζητά να απαγορευθεί η είσοδος της Jones σε οποιοδήποτε αφρικανικό κράτος.
Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η σελίδα της νεαρής στο Facebook έχει χιλιάδες likes με αρκετούς να επιδοκιμάζουν το χόμπι της.

Σε συνέχεια των αντιδράσεων, η Jones απάντησε ότι αρκετά ζώα από όσα φωτογραφίζει είναι ναρκωμένα και όχι νεκρά. Ενώ γράφει πως σκότωσε το πρώτο άγριο θηρίο στη ζωή της, όταν ήταν μόλις 13 ετών.
Μέχρι στιγμής το ίδιο το Facebook, το οποίο δεν έχει θεσπίσει περιορισμούς όσον αφορά στη δημοσιοποίηση φωτογραφιών από σαφάρι, δεν έχει πάρει θέση για το θέμα.

Και κάπως έτσι, η Kendall Jones έχει γίνει ένα από τα πιο μισητά και ανεπιθύμητα πρόσωπα στο ίντερνετ αυτή τη στιγμή.

(Με πληροφορίες από: Huffington Post)
ΠΗΓΗ