MENU

Η Lady Gaga "τίμησε" την Ελληνική σημαία βάζοντας την στον κ... της!

Κι εκεί που λες τα έχω δει κι έχω ακούσει όλα, τσουπ! σκάει και καινούριο από τα..
παπαγαλάκια των ΜΜΕ και τους υποστηρικτές της απόλυτης παρακμής!




Η Lady Gaga έδειξε την αγάπη της προς τους Έλληνες και τους τίμησε, λένε όλα τα μήντια, ρίχνοντας πάνω της τη σημαία. Και μ' αυτό καταλαβαίνει κανείς ότι ούτε τη λέξη "τιμώ" κατανοούν, αλλά ούτε και το ιερό σύμβολο της χώρας. Ή να το θέσω καλύτερα, "κάνουν" πως δεν κατανοούν.








Στα "μόνα μείον" της συναυλίας το γεγονός ότι το ΟΑΚΑ τελικά δεν γέμισε για τη συναυλία του καλοκαιριού, γράφουν οι παπαγάλοι...
Το ΟΑΚΑ, ευτυχώς, δεν κατάφερε να γεμίσει, που δείχνει ότι οι Έλληνες, είτε δεν έχουν άλλα λεφτά για πέταμα, είτε ότι δεν γουστάρουν πια την παρακμιακή κουλτούρα που τους σερβήρουν καθημερινά.

Η Gaga όμως καθοδηγούμενη από τους publishists εκθείασε τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, μιλώντας για την Ακρόπολη, (αυτή ακριβώς τη στιγμή περίμενε η Ακρόπολη) και χάιδεψε τους ακροατές της με ένα «Έλληνες, να ξέρετε ότι είμαστε υπερήφανοι για την πατρίδα σας». Ποιοι είστε "εσείς"; Άσ' το μην πάρω καμιά "πεφωτισμένη" απάντηση...

Κι εκεί που έκανε το σόου της, πήρε και μια Ελληνική σημαία και την έριξε στο σχεδόν γυμνό σώμα της, με το σταυρό προς τα κάτω και λικνίστηκε χυδαία. Θα ήθελα να ήξερα, αυτό το σόου με τη σημαία, αν το έκανε... πχ. στην Ινδία, θα έβγαινε νομίζετε όρθια ή ξαπλωτή από το στάδιο; Την άλλη μέρα ο υπουργός πολιτισμού θα πήγαινε κανονικά στη δουλειά του; Γιατί η σύγκριση με την Ινδία; Γιατί για όσους δεν γνωρίζουν, είχαμε τόσο μεγάλους και πανάρχαιους δεσμούς με την κουλτούρα, τα ήθη και τα έθιμα, μέχρι οι δικοί μας "πεφωτισμένοι" μύησαν τον Ελληνικό λαό στην αμερικανοσιωνιστική κουλτούρα.




Η υπουργός τουρισμού, πάντως, κα Κεφαλογιάννη, είναι ενήμερη και εγκρίνει, αφού ήταν παρούσα! Την βλέπουμε να φωτογραφίζεται όλο καμάρι με τις κυρίες Αγάπη Βαρδινογιάννη και Χρυσή Βαρδινογιάννη της ντόπιας μας της ελίτ, που δεν την πειράζει κανένας!

Κι απ' όσο σπεύδουν να ενημερώσουν τα παπαγαλάκια, η Gaga θα μεταβεί και εις την Ακρόπολη όπου έχει πάρει άδεια να φωτογραφηθεί. Ουδείς ξέρει με τη χλαμύδα αυτή τη φορά... Θα έχει και νεκροκεφαλές; 



Και μια ερώτηση αν μπορεί να μας απαντήσει κάποιος αρμόδιος: Για την φωτογράφιση στην Ακρόπολη της δόθηκε άδεια. Μήοως της παραχωρήθηκε και δωρεάν; Το έχουμε κατεβάσει το τιμολόγιο αλλά ακόμα δεν το φτάσαμε στο τσάμπα: Καθορισμός τελών φωτογράφισης και μελέτης του Μουσείου Ακρόπολης

Hello? Ακούει κανείς;
 

Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ:

Ο κώδικας της Ελληνικής Σημαίας αποτελείται από ορισμένους αυστηρούς κανόνες οι οποίοι πρέπει να ακολουθούνται κατά γράμμα ως ένδειξη τιμής προς την Σημαία. Ένδειξη τιμής προς την Σημαία αντικατοπτρίζει ένδειξη τιμής προς το Έθνος και τιμή προς τους ίδιους τους εαυτούς μας.

1. Η Ελληνική Σημαία εκπροσωπεί το Έθνος μας, την Πατρίδα μας και την κρατική μας οντότητα. Σε περίπτωση πολέμου η σημαία πρέπει να φυλάσσεται και προστατεύεται ακόμα και με την ζωή μας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού είναι το γεγονός ότι όταν οι Γερμανοί κατέλαβαν την Αθήνα στις 27 Απριλίου 1941, ο Σημαιοφόρος πάνω στον Παρθενώνα, ο 17χρονος Κώστας Κουκκίδης φορώντας την στολή της Ελληνικής νεολαίας της εποχής, παρά να την παραδόσει στους Γερμανούς, την υπέστειλε, και αφού την τύλιξε πάνω του, έπεσε μαζί με αυτήν από τον ιερό βράχο της Ακροπόλεως, στο κενό.

2. Σε περίπτωση που μια σημαία φθαρεί, τότε καίγεται, αλλά ΠΟΤΕ δεν πετιέται στα σκουπίδια. Στα σκουπίδια μπορούν να πεταχθούν μόνο οι στάχτες.

3. Η Σημαία χρησιμοποιείται μόνον σε έπαρση επί ιστού. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε άλλη χρήση της. (π.χ. κρέμμασμα κουρτίνας, διακοσμητικό, ένδυμα, κλπ)

4. Κατά την έπαρση της Ελληνικής Σημαίας στεκόμαστε όλοι προσοχή. Ο Σημαιοφόρος αίρει γοργά. Κατά την διάρκεια της Έπαρσης της Σημαίας ψάλλεται ο Εθνικός Ύμνος.

5. Εάν υπάρχουν πολλές σημαίες τότε η Ελληνική πρέπει να βρίσκεται στο ίδιο ύψος, ή ψηλότερα από τις υπόλοιπες.

6. Κατά την υποστολή της Σημαίας στεκόμαστε προσοχή. Ο Σημαιοφόρος υποστέλλει αργά.

7. Κατά την ημέρα πένθους η Σημαία κυμματίζει μεσίστια και αφού ο σημαιοφόρος τελειώσει την έπαρση, τότε προχωρεί σε υποστολή μέχρι το μέσο του ιστού.

8. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η Ελληνική Σημαία να αγγίζει το έδαφος για οιονδήποτε λόγο. Σε περίπτωση που η σημαία είναι πολύ μεγάλη, η έπαρση πρέπει να γίνεται από τον σημαιοφόρο και με την βοήθεια του παραστάτη. Το ίδιο πρέπει να γίνεται και κατά την υποστολή της Σημαίας.
Γράφει κάπου ότι μια ξετσίπωτη μπορεί να την κάνει μπέρτα ή μην πω τι άλλο και να χοροπηδάει μαζί της; Δεν το βλέπω. Με γελούν τα μάτια 
μου...;