MENU

Σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης.

Το σχέδιο φαίνεται πλέον σιγά σιγά για το τι γίνεται με το ΔΝΤ αλλά και την Ε.Ε. η οποία δείχνει να τρολάρει την Ελληνική κυβέρνηση αλλά και τον λαό της.

Πρίν λίγες μέρες ακούγαμε για συμφωνία μετά πάλι για ρήξη μετά ξανά για συμφωνία και πάει λέγοντας.
Ωστόσο χάνουμε μερικά πραγματάκια σε όλα αυτά..
Για ποιο λόγο ο Μπομπολάκης,εεε συγνώμη Θεοδωράκης, να έχει δείπνο με τους Ευρωπαίους ηγέτες;Ένα τρίτο κόμμα,ενα κόμμα το οποίο υπόσχεται on-air για να το ακούσουν όλοι οι δανειστές ότι θα υπογράψει ότι συμφωνία και αν έρθει στην βουλή.
Ο Θεοδωράκης είναι ένας από τους κλόουν της Βουλής,όχι άνθρωπος για να μιλήσεις για το μέλλον της χώρας.
8odo28odo

Επικοινωνία συχνότερη απ’ότι λένε τα media έχει επίσης Σαμαράς-Βενιζέλος-Στουρνάρας οι οποίοι πιέζουν για να μην γίνει κάποιο deal και είναι το μεγάλο όπλο του ΔΝΤ μέσα στην Ελλάδα.Δεν πρόκειται να αφήσουν να έρθει στην βουλή πρόταση στην οποία τα μέτρα δεν είναι χειρότερα από αυτά του Mail Χαρδούβελη.
Ειδήσεις-Εφημερίδες όλοι μιλάνε για το κάκιστο σχέδιο και κάκιστες προτάσεις στο Eurogroup και σιγά σιγά αρχίζουμε να ακούμε λεξούλες όπως «Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας». Προχθές ακούγαμε ότι μπορούνε να πατήσουν πάνω σε αυτό το σχέδιο, χθές ότι έχουμε παράλογες απαιτήσεις (είναι παράλογη απαίτηση ο φόρος στον τζόγο και το διαγράφουν σαν μέτρο;;) σήμερα ότι θα βγεί λευκός καπνός και το τρολ συνεχίζεται φουλ πάσα δύναμη.
Άν και δεν μ’αρέσει η στάση του ΣΥΡΙΖΑ,προτιμώ να βγάλω τα μάτια μου παρά να δω Κυβέρνηση εθνικής ενότητας με Σαμαρά-Βενιζέλο-Θεοδωράκη.