MENU

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΝΤΟΣ! Συνεδριάζει επειγόντως αύριο η Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ – Στο Μαξίμου Σταύρος – Φώφη!

Οι εξελίξεις στο πεδίο των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές προκαλεί ντόμινο εξελίξεων και στο εσωτερικό της χώρας με το Μαξίμου
να έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού.
Σήμερα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Ομάδας Πολιτικής Διαπραγμάτευσης όπου εξετάσθηκε η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί μετά τις τελευταίες εξελίξεις.
Την ίδια ώρα η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε αναβρασμό με τους βουλευτές να φαίνονται διχασμένοι σε αυτούς που ζητάνε την ρήξη με τους δανειστές και σε αυτούς που επιθυμούν τον έντιμο συμβιβασμό έστω και οδυνηρό. Για το λόγο αυτό αποφασίστηκε να συνεδριάσει αύριο επειγόντως η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να τους ενημερώσεις ο ίδιος ο Πρωθυπουργός και να θέσει το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθεί η κυβέρνηση.

Παράλληλα το Μαξίμου διαμηνύει και στα κόμματα της αντιπολίτευσης ότι η πόρτα του Πρωθυπουργού είναι ανοικτοί για όποιον θέλει να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις.
Έτσι αύριο θα περάσουν το κατώφλι του Μαξίμου ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και η νέα πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά προκειμένου να έχουν ενημέρωση από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα.