MENU

ΟΥΑΙ ΟΥΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ και ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ! Βαρουφάκης - από το Ωσαννά στο άρον άρον σταύρωσον αυτόν

Υποστηρικτής του Γιάννη Βαρουφάκη δεν υπήρξα ποτέ. Ίσως γιατί τον θεωρούσα λίγο (έως πολύ) καβαλημένο, ίσως επειδή τη μια αποδεχόταν το 70% του Μνημονίου
και έπειτα το 0%, ίσως για όλο αυτό το πράγμα των πέντε μηνών με τις απίθανες δηλώσεις περί δημιουργικής ασάφειας ή να αποκαλύπτει κάτι δημόσια και μετά να λέει θα το διαψεύσω".


Του Στρατή Μαζίδη

Ωστόσο μου προξενεί φοβερή εντύπωση όλη αυτή η πολεμική με το "οικονομικό πραξικόπημα".

Δεν είμαι αρμόδιος ούτε έχω τις γνώσεις να κρίνω το σχέδιο που είχε καταρτίσει. Όμως πρέπει κι εμείς να αποφασίσουμε.

Δεν μπορεί κάποιος όταν δεν έχει σχέδιο να είναι χαλβάς, μουρόχαυλος, ηλίθιος, μαλάκας και όταν εκπονεί για περίπτωση έκτακτης ανάγκης να θεωρείται προδότης και να γράφονται τα πρώτα κείμενα για ειδικά δικαστήρια.

Με συγχωρείτε πάρα πολύ αλλά όχι και να πάει κατηγορούμενος ο Βαρουφάκης.




Ας δώσουν πρώτα λόγο ο Σημίτης, ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου για εδώ που μας φτασαν και όσοι άλλοι τυχόν μοιράζονται μαζί τους τη συνευθύνη και ύστερα να δούμε αν και σε τι, μπορεί να ευθύνεται ο Βαρουφάκης.

Ας δώσει λόγο ο κ. Τσίπρας που οδήγησε τη χώρα σε εκλογές δίχως να έχει τελικά τίποτε στα χέρια του και που πραξικοπηματικά μετέτρεψε το ΟΧΙ σε ΝΑΙ.

Ο Βαρουφάκης μπορεί να είναι αθεράπευτα ερωτευμένος με τον εαυτό του αλλά δεν ευθύνεται για την πενταετία που προηγήθηκε και το πως οδηγηθήκαμε σε αυτή.

Αν λοιπόν θέλουμε να αποδώσουμε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, να πιάσουμε το νήμα από την αρχή. Κι αν μας βγάλει και στο Βαρουφάκη, κανένα πρόβλημα.

Αλλά να το πιάσουμε από την αρχή και τους παραπάνω κυρίους παρακαλώ.