MENU

Πρόταση για πυρηνικό πλήγμα....

Ο Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι, ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας ραδιοφωνικής συνέντευξης, ζήτησε την εξόντωση εννέα εκατομμυρίων ανθρώπων 
καλώντας τον Βλαντιμίρ Πούτιν να ρίξει μια πυρηνική βόμβα στην Κωνσταντινούπολη ως εκδίκηση για την κατάρριψη του μαχητικού αεροσκάφους από την Τουρκία εκμηδενίζοντας την τουρκική πόλη.



«Μια πυρηνική επίθεση μπορεί να καταστρέψει την Κωνσταντινούπολη πολύ εύκολα. Μόλις πέσει μία πυρηνική βόμβα στα Στενά της Κωνσταντινούπολης θα εξαφανίσει την πόλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σίγουρα η πρόταση του Ζιρινόφσκι δεν πρόκειται να εισακουστεί από τον Πούτιν…

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΜΑΣ LIKE ΣΤΟ FACEBOOK









Αλλά ας δούμε ποιος είναι ο Ζιρινόφσκι:

Ζιρινόφσκι: πολιτικός, συνταγματάρχης του ρωσικού στρατού, ιδρυτής και ηγέτης του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας, αντιπρόεδρος της Ρωσικής Κρατικής Δούμας και μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Παρά το όνομά του, το LDPR, θεωρείται στην Ρωσία ως ένα ριζοσπαστικό πολιτικό κόμμα.

Ο Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι έχει τη φήμη του λαϊκιστή (το κόμμα ήταν λαϊκιστικό). Κάποιοι τον θεωρούν φασίστα ή νέο-φασίστα ενώ κάποιοι άλλοι τον θεωρούν κλόουν στην πολιτική σκηνή της Ρωσίας. Παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετοί που στηρίζουν τις θέσεις του και αυτό αποτυπώνεται στις διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο Βλαντιμίρ Ζιρινόφσκι έχει εκφράσει την επιθυμία του να ενώσει τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, συμπεριλαμβανομένου της Φινλανδίας και της Πολωνίας. Επιθυμεί να επιστραφεί η Αλάσκα στην Ρωσία ( υπό την ηγεμονία της Ρωσίας και επιθυμεί να τοποθετήσει εκεί τους Ουκρανούς. Επίσης θέλει το Καζακστάν, να γίνει η "πίσω αυλή της Ρωσίας".
 
voicenews